Srácok! Mennyi esély van szerintetek arra, hogy egy átlagos kinézetű, nem csúnya lány összejöjjön egy páwa fiúval?
Lehetséges esetek száma törve összes esetek száma, de tulajdonképp mit akarsz te egy pávától?? O.o
Nem tudom, miért vágysz ennyire arra, hogy a srác többet foglalkozzon a külsejével (hogy tönkretegye azt-szerintem), mint veled.
Esély mindig van. A tapasztalataim alapján ezek a gyerekek teljesen sablon lányokkal járnak: barna, hosszú, egyenes haj, szükségtelenül túlsminkelt, csőszoknya/leggings, dekoltált top, sok inspirációs idézetes kép facebookon. Szóval nem kell hozzá feltűnően szépnek lenni, feltűnőnek viszont igen. Értsd: hangos, kelleti magát, hisztis, "princess".
Persze vannak kivételek, de nem hinném, hogy hosszú kapcsolat lenne, tekintve, hogy ezek általában még gyerekek.
#4-es
Lenyegeben igaz, amit leirtal.
Hogy miert kell ilyen? Ha erdekel irj privit es leirom..
Kedves Gorgo 20!
Nos, 20 mar elmultam :)
Tv-t sem nezek pont ezek a szenny csatornak miatt.
Es nem, nem menosegbol tettem fel ezt a kerdest. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!