Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Mennyi esély van...

Srácok! Mennyi esély van szerintetek arra, hogy egy átlagos kinézetű, nem csúnya lány összejöjjön egy páwa fiúval?

Figyelt kérdés
Ez alatt kapcsolatra gondolok, nem pedig egyéjszakás dolgokra..
2014. júl. 11. 23:38
 1/7 anonim válasza:
a "nem egyéjszakás" feltételnél van a gond
2014. júl. 11. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges esetek száma törve összes esetek száma, de tulajdonképp mit akarsz te egy pávától?? O.o

[link]

3/7 C0r3 ***** válasza:
Attól függ, hogy mit értesz átlagos kinézet alatt. Én sokáig páwa voltam, szóval tudok segíteni, ha gondolod. (16F)
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, miért vágysz ennyire arra, hogy a srác többet foglalkozzon a külsejével (hogy tönkretegye azt-szerintem), mint veled.

Esély mindig van. A tapasztalataim alapján ezek a gyerekek teljesen sablon lányokkal járnak: barna, hosszú, egyenes haj, szükségtelenül túlsminkelt, csőszoknya/leggings, dekoltált top, sok inspirációs idézetes kép facebookon. Szóval nem kell hozzá feltűnően szépnek lenni, feltűnőnek viszont igen. Értsd: hangos, kelleti magát, hisztis, "princess".

Persze vannak kivételek, de nem hinném, hogy hosszú kapcsolat lenne, tekintve, hogy ezek általában még gyerekek.

2014. júl. 11. 23:45
 5/7 A kérdező kommentje:

#4-es

Lenyegeben igaz, amit leirtal.

Hogy miert kell ilyen? Ha erdekel irj privit es leirom..

2014. júl. 12. 00:06
 6/7 Gorgo 20 ***** válasza:
azért nem lesz senkid, mert nem az ember személyisége miatt választanál párt hanem már rögtön a pávák kellenek mert az szerinted menő és azt hiszed hogy menő leszel te is ha egy ferde divat irányzatú kis sráccal kapcsolatba leszel facén. Ahogy közelítesz a 20 hoz majd látod hogy milyen gusztustalanok ezek a futótűzként terjedő divatok, CSAK a 12-16 éves korosztály van oda ezekért mert, a vivához hasonló televíziók ezzel mossák azagyatok, . Minél több új divat követő annál több ruha el adás plusz a fodrászat is fel lendült ez által. Ezek az emberek olyanok mint az éhes kutya elé lógatott csont, amerre mozgatod arra megy...
2014. júl. 12. 00:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves Gorgo 20!

Nos, 20 mar elmultam :)

Tv-t sem nezek pont ezek a szenny csatornak miatt.

Es nem, nem menosegbol tettem fel ezt a kerdest. :)

2014. júl. 12. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!