Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsen igazán baráti társaságom, így nagyon keves esélyem van párkapcsolatra, nem tudom hol lehetne ismerkedni?
szerintem olyan irányban lehetne ami tényleg érdkel. abban tudsz jól beszélgetni.
pl ha imádod a technot, akkor jó lehetsz techno bulikba, mert látszik majd rajtad, hogy boldog vagy ott, meg ismered és végtelen ideig tudsz róla beszélgeti. de ha nem szereted akkor csak feszengeni fogsz. ez csak példa. arra, hogy magadat ismerd, meg bontsd ki és az vigyen valahova.
Mivel foglalkozol?
Munka, tanulmányok, hobbi alapján a legjobb ismerkedni, így már is lesz közös téma, programlehetőségek és sokkal könnyebb élvezni az együtt töltött időt, mintha csak egymást méregetnétek.
Ha barátokat szereznél, az is jó lenne. Minél több barátod van, annál több a lehetőséged ismerkedni az ő barátaikkal, ismerőseikkel.
Falusi vagyok. Átérzem a szitut. Ezen a környéken is csak dolgozni meg aludni lehet. A szabad női felhozatal gyerekes anyukákból meg lelkileg flepnisekből áll.
Plusz mindenki totál magába zárkózott és prűd.
Hát pl. a buszon volt egy nő akivel jókat dumáltam hazafelé ha épp mellém ült. De neki volt párja csak jó volt velem beszélgetnie.
Az ilyen helyzetek általában megfelelőnek az ismerkedésre. Vagy pl. az egyik boltba időnként bemegyek hazafelé. Pár szót lehet az eladónak is mondani, pl. legyen szép napod, szép hétvégét kívánok, esetleg megdicséred a szemét, a haját. Legközelebb pedig megkérdezheted milyen napja volt, esetleg bemutatkozhatsz neki. Csak a fokozatosság a lényeg ha nehéz kontaktot teremteni vagy az egyikőtök kicsit magának való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!