Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mérnökként lehet még társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérnökként lehet még társat találni Budapesten, vagy a mérnökök kora már leáldozott?

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 20:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy lány kivel áll le részben annak függvénye is, hogy O ki. Egy értelmiségi lány nyilván hasonlót keres. Egy szakmunkas lánynak érdekes lehet a bolti eladó fiu. Viszont ennyire nem fekete-feher. Sok párt tudok ahol a nő magasabb végzettségű mint a férfi.
2021. dec. 23. 04:03
 32/34 anonim ***** válasza:

Én is sok ilyet tudok, de szinte mindig két ok állt a háttérben:

- Az eset nem Magyarországon (vagy magyar nőkkel) történt

- A nőnek voltak már gyerekei más férfiaktól, akikhez jól jött egy balek, aki felneveli

Az én exem is sokkal magasabb végzettségű volt, meg sokkal sikeresebb, okosabb és szebb is mint én. Jogi egyetemmel, ügyvéd tanoncként leállt velem, mint egy senkivel, mondta hogy egyáltalán nem zavarja ha egy férfi szakmunkás.

A magyarázat persze az volt, hogy ő sem magyar volt.

2021. dec. 23. 06:40
 33/34 anonim ***** válasza:
Én magyar vagyok. Magasabb vegzettseggel mint a férjem. Irodai munkakorom van. Férjem fizikai dolgozó szakmunkas. 22 éve vagyunk házasok. Fiatalabb korosztalybol is tudok, hölgy dr. férje szakmunkas aki buszvezetokent dolgozik.
2021. dec. 23. 07:34
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
A mérnökök kora sok szempontból leáldozó félben van, a diplomàt is könnyebb megszerezni, a fizetés pedig sok esetben siralmas, hacsak nem programozik a munkahelyen. De akkor az meg már nekem inkább informatikusnak számít, mint mérnöknek.
2021. dec. 23. 08:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!