Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mérnökként lehet még társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérnökként lehet még társat találni Budapesten, vagy a mérnökök kora már leáldozott?

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 20:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
96%
Minden mèrnök egyedül pusztul meg, most a kukások a menők
2021. dec. 22. 20:07
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé. Régebben még a "Szakítshabírsz" indeblogon volt nagyon menő ez a mérnöközés, manapság már egyáltalán nem menő.
2021. dec. 22. 20:15
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
A mérnökök korának vége, eljött az orkok kora.
2021. dec. 22. 20:18
 4/34 anonim ***** válasza:
56%

Milyen mérnök?

Mert nem mindegy, hogy mechatronikai mérnök a NASA-nál vagy bölcsés-balneológus mérnök a mekiben.

2021. dec. 22. 20:23
 5/34 anonim ***** válasza:
86%
Mérnök vagyok, egy nő se esett eddig ettől hanyatt. Te szerintem a gazdag ficsúrokra gondolsz, akiknek már suli alatt ott a bmw apucitól, meg a menő állás anyuci mellett. Na hát köztük is vannak mérnökök.
2021. dec. 22. 20:27
 6/34 anonim ***** válasza:
74%
Mérnöknek tanulok. Érted, tanulok... De, már 1-2 lánynak ez is pozitív. (Viszont nem olyat választottam, akinek ez számított.)
2021. dec. 22. 20:36
 7/34 anonim ***** válasza:
86%

Az egyszerű mèrnök? 😆

Ez tuti hogy a melós

2021. dec. 22. 20:39
 8/34 anonim ***** válasza:
86%

6

Szerintem attol, hogy egy nő számitásba veszi, hogy akarsz valamit kezdeni az életeddel, még nem kell leírni....sőt. felelősségteljesen gondolkodik

2021. dec. 22. 20:40
 9/34 anonim ***** válasza:

#8: Ezzel nincs semmi gond, de ha az önmegvalósításom és az élettel akarok kezdeni valamit dolog mondjuk egy kisebb fizus munka lenne, mondjuk bolti eladó, akkor hirtelen nem számítana annyit...

Nevezhetjük az anyagiasságot felelősségteljes gondolkodásnak is, de attól az még anyagiasság. Legalábbis, ha ez dönt el dolgokat ismerkedés során.

Ha valaki leírhatna a munkám alapján, én miért ne írhatnám le az alapján, hogy a pénzem szerint ítél meg?

2021. dec. 22. 20:43
 10/34 anonim ***** válasza:
79%

9

Tévedés! Nem a penzed szerint ítél meg! De egy szorgalmas mérnöknek tanuló férfi, mégiscsak szimpatikusabb, mint egy bolti eladó, aki semmit nem akar tenni a jovoje erdekében. Ettol még nem lesz anyagias egy nő - Tekintve, hogyha komolyabbra fordul a kapcsolat, es jön a gyerektéma, akkor a boltieladónak nyilván nem szülök, mig egy mernoknek örömmel.

De nyugodj meg, a megfelelő egzisztencia, (vagy az azert való dolgozás) csak rajtengedély a nőknel. Önmagában kevés. És nem ez fogja eldönteni az "igen"t a randi meghivasra!

2021. dec. 22. 20:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!