Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérnökként lehet még társat találni Budapesten, vagy a mérnökök kora már leáldozott?
Nekem általában ott tűnnek el, amikor megtudják, hogy szakmunkás vagyok.
Érdekes módon amikor belső személyiség vagy intellektuális dolgokkal kapcsolatban kell társalogni akkor mindig visszaírnak és pozitívakat. De amint a külsőségekre kerül a sor, kiderül hogy szakmunkás vagyok és még lakásom sincs akkor eltűnnek és soha többé nem válaszolnak már 😞
Mondjuk én igen. De én másokkal ellenben nem csak külső alapján döntök.
21
Egy 24 evestől nem normális elvárás a saját lakás, de azért egy 30as pasitól, már elvárnám azért....
23
Oooo. Tehát egy 130 kg.os nő nem johet szóba? Hát igen
.....a kulsősegekre hajtasz!
(Remelem erzed a kettősmercét)
12.
Azért vannak olyanok is, ahol előmenetel kb. lehetetlen. Nagyon sok helyen van így.
Miért várnád el?
Szerinted mennyire reális Magyarországon becsületes munkával 40 millió forintot összegyűjteni 30 éves korra?
(amúgy honnan tudtad, hogy 24 vagyok :O )
Tipp volt. Csak beletrafaltam!
En 28neves koromra vettem. Beszerzőként dolgozom egy multinál. 10M önerő, 10M hitel.
Hitellel soha. Bármikor jöhet egy újabb 2008 vagy 2020.
28
Azért kell a fixkamatozasut valasztani...
29.
Azt úgyis kijátssza a bank valahogy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!