Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora bűn a nők szemébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora bűn a nők szemében átmenetileg a szülőknél lakni?

Figyelt kérdés

Látom, és tapasztalom, ez mekkora hátrány a társkeresésnél. Harmincas férfi vagyok, tíz évig kapcsolatban éltem, külön, teljesen önellátó vagyok. Viszont a legutóbbi szakítás után hazaköltöztem, mert nem látom értelmét annak, hogy minden pénzem albérletre költsem. Tudnék kivenni, de el is menne rá minden, így viszont tudok félretenni. Hosszútávon pedig természetesen az a cél, hogy ha találok valakit, akkor ismét külön költözzek.

Nyilván itt most nem én csinálok mindent, de adok haza pénzt, és magamnak intézek azért elég sokmindent. Szerintem racionálisan ezzel nincs gond, társkeresésnél mégis előnyből indul az, aki kivesz egy szobát vagy egy kis garzont, és el is megy rá minden pénze.

2021. dec. 18. 11:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
66%
Ez az öröklős komment azért szerintem nagyon szélsőséges példa. Ép eszű ember nem ülhet otthon és várhatja mikor patkolnak el a szülei. Értem, kisarkítottam, de ez nagyon szürreális és bizarr egyben.
2021. dec. 18. 13:29
 22/34 anonim ***** válasza:
30%
Én már 19 éves korom óta nem otthon élek, viszont egyedül sem tudtam lakni még soha külön lakásban. Nem a szülőkkel élés a bűn a nők szemében, hanem ha nem egyedül élsz. Most 27 vagyok.
2021. dec. 18. 13:32
 23/34 anonim ***** válasza:
64%
22 Azért a lakotars is teljesen más mint a szülők. Egy random lakotars nem érdekel mit hall mit nem, de a párom anyukájánál igenis zavar.
2021. dec. 18. 13:33
 24/34 anonim ***** válasza:
55%

"Nem költözött és nem is fog, hiszen majd ő örökli a házat, amit a fizujából csinosítgatott, és most olyan, mint egy lakáskultúra magazin címlapháza."

Ja.

A baj csak az, hogy életvitel szerűen ott él két hatvanas ember, akik még kb. (Isten segedelmével) 25 évig élni fognak.

Ennyi erővel ülhetne a haverod egy hokedlin, és várhatná, amíg a szülei meghalnak (és amíg elmegy mellette a saját élete).

2021. dec. 18. 13:33
 25/34 anonim ***** válasza:
65%

Nahja ismerek olyat ahol arra várt már az unoka is aki 25 éves volt , hogy majd mama háza…

Aztán a mama túlélte még őt, nemhogy a lányát és a vejét és még most is él.

2021. dec. 18. 13:39
 26/34 anonim ***** válasza:
92%
Engem a lakótárs is zavar. Nem izhat, hogy idegen halljon szex közben. De még az időjárásról is feszengve beszélgetnék.
2021. dec. 18. 13:40
 27/34 anonim ***** válasza:
25. Mi van? A mama túlélte az unokáját is? Akkor ki vár már a házára, a dédunokája, vagy ükunokája? :D
2021. dec. 18. 13:42
 28/34 anonim ***** válasza:
27 Igen túlélte az unokáját. Azota nem tudom a sztorit elkoltoztem onnan arról a településről.
2021. dec. 18. 13:46
 29/34 anonim ***** válasza:
38%

Szüleim jó fejek.

4 háló, 2 WC, 2 fürdő.

3 Autós garázs.

Budapest. 2. kerület.

Minek is költözzek el?

2021. dec. 18. 13:58
 30/34 anonim ***** válasza:
94%
Én a rózsadombi 2 fürdős lakásból költöztem el. Mert felnőtt lettem.
2021. dec. 18. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!