Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ciki szülőkkel lakni?
Párkeresésnél hátrány ha egy fiú 20on évesen a szülőnél lakik.
Szerintem ennyi idősen az emberek többségének nincs lehetősége vagy nem éri meg elköltözni.
De a lányoknak erről mi a véleménye?
Nőknél soha nem ciki, férfiaknál 25 felett. ghueiiiiigtkjgldfg798
Bocs az elgépelésért, épp a luxusvillájába ke@él egy 21 éves alfa szépfiú.
21/L
1-es! Gondolatkísérlet!
Nagyvárosban laksz, itt is születtél vagy ide költöztél gyerekként, szüleid egyke gyereke vagy testvéred nem él otthon, mert máshol dolgozik. A te végzettségeddel el tudsz helyezkedni a város egyik cégénél.
Mit teszel?
A 26 évesen elrobogok albérletbe a házból, ahol hárman lakom szüleimmel és onnantól fogva vagy összebútorozok pár ismerőssel/ismeretlennel vagy havi 100 ezer forintot dobok ki az ablakon egy garzonért.
B. maradok a seggemen és az a 100 ezret megtartom.
Nem kell pénzügy-számvitel diplomásnak lenni, hogy rájöjj a B opció a helyes.
Azok, akik KÉNYTELENEK egy jobb munka miatt költözni azoknál persze érthető, akkor is, ha szar volt a viszonyod a szüleiddel stb. De csak azért, hogy megmutasd te mekkora Jani vagy, azért nem, azt csak utolsó lúzer csinálj,a aki attól hiszi magának valakit, hogy el tud menni egyedül bevásárolni.
A mamahotel azon emberek szava járása, akik irigyek azokra, akinek jó helyen van a családi háza és jó a kapcsolata a szüleivel.
4. Ekkora baromságot rég hallottam.
2 utcányira lakok anyámtól, 5 éve költöztem el, nincs az az isten, amiért akár egy hétre is hazaköltöznék. Nem fogok kiselőadást tartani a külön élet előnyeiről, egyszer kipróbálod, megtapasztalod. Addig nyugtasd csak magad, hogy tuti dolog a mamahotel.
Igen, havonta elvisz 100e-t az albérlet, de egyrészt havi 300-400e bevételből kibírom, másrészt van ami többet ér mint a pénz.
27f
" sajnos ezek a pasik általában semmit nem is tudnak felmutatni, mert elverik a fizetésüket cigire, piára, vagy valami drága hobbira"
Mint drága hobbira költő ember kérdezném hogy aki ilyenben van benne.
Tehát havi szinten 100 ezreket v több 100 ezreket költ az adott szeretet hobbijára. Miből gondolod hogy ezeknél prioritás a párkeresés egyáltalán ?
Annyi nőnek kellet nemet mondjak (egy bizonyos hobbim miatt) hogy már én kezdem szégyenli.
Meg tudom hogy ciki vagyok de nekem a magánéletem többet ér.
"Nem kell pénzügy-számvitel diplomásnak lenni, hogy rájöjj a B opció a helyes."
Teljesen egyértelmű, hogy az A opció a helyes. Egy fiatal felnőtt, aki még sose élt a szüleitől függetlenül, az valójában még gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!