Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan 25+ éves férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan 25+ éves férfiak, akiknek kéne egy nő, aki ennyi idősen még nem biztos abban, hogy szeretne-e gyereket?

Figyelt kérdés
A vágy megvan bennem, de úgy érzem, hogy sok minden van a személyemmel kapcsolatban, ami megnehezítené számomra a jó szülőséget, pl. a hangulatzavaros-szorongásos jellegű mentális betegségeim (gyógyszerek mellett funkcionálok a mindennapokban, de ezek egy részét terhesség alatt nem szedhetném). Szeretem azt is, ha van privát szférám, ha nem egyedül kell 0-24 összezárva lennem egy teljeskörű ellátást és felügyeletet igénylő kisgyerekkel, akit biztos, hogy nagyon szeretnék, de megkattannék, ha nem kapnék teret, hogy töltődjek néha egyedül, néha néhány baráttal, néha csak a párommal kettesben. Azt hiszem, hogy egy végtelenül türelmes, támogató, segítőkész partnerrel, aki tényleg velem akarja leélni az életét és akire tényleg számíthatok mindenben, el tudnám képzelni, hogy belevágjak/belevágjunk. Mindenesetre ez a projekt évek kérdése lenne, szóval még csak elméletben gondolkozom, hogy mennyi esélyem lehet arra, hogy találjak egy ilyen szerető, biztonságot nyújtó férfit, vagy egyáltalán csak arra, hogy ne offoljon ki kapásból valaki, akinek ezt valamikor az ismerkedésünk során felvázolom.

ma 04:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben 20-on éves korukban még bőven így vannak a dologgal. Szerintem sokkal kevesebb az annyira tudatos ember, aki a huszas éveiben meg tudja mondani, hogy ő biztosan szeretne vagy nem szeretne gyereket. A legtöbbeknél ez inkább spontán dolog, mondjuk 30 felett eljutnak odáig, hogy megházasodnak és akkor már kvázi evidens lesz, hogy érkezik a gyerek. Feltéve, hogy lehet egyáltalán.

Aztán sokaknál pár év múlva jön a válás is és az egyedülálló szülővé válás.

Valahogy ez most a trend, a leggyakoribb forgatókönyv.

Az első gyerek már amúgy is bőven 30 fölött érkezik, ha egyáltalán lesz első.

Több pedig nem igazán jellemző manapság.

ma 06:03
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Mentális betegségek? Off azonnal

Reméljük ha nem akarsz gyereket akkor nem tervezed hogy a férfi kitart a lakásában? Nyugdíjig dolgoznod kell.

ma 06:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Családot szeretnék, így nem ismerkedek olyan nővel, aki nem akar avagy nem tudja.

Aki nem szeretne gyereket, ott előnnyel indulsz.

ma 07:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Huszonéves korban még legtöbbeknél a tanulás, munka, karrier építés, utazás, szórakozás, szociális élet van első helyen. A gyerekvállalás inkább csak 30 körül szokott előjönni, főleg, ha már van saját lakás.
ma 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Találsz ilyet biztosan, a legtöbb nőnek nem való a gyerek. Én Feri vagyok én se éreztem a gyereknevelés iránti vágyat, de lett mert a nő akarta.

Most én nevelem egyedül a fiam, szívesen csinálom de a tudat hogy aki akarta alkalmatlan....

ma 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:
5, a te rossz választásod miatt a legtöbb nő nem alkalmas? Talán nem kellett volna azért gyereket vállalni, mert a nő akarta. A gyereket is felelősség hárításra neveled?
ma 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele ha lesz lesz, ha nem nem. Anyagilag beleférne, de nem görcsölök a témán. 32F
ma 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy valaha akarok gyereket.
ma 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!