Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik nem szeretnétek gyereket, mi ennek az oka? Volt esetleg valaki aki meggondolta magát?
30 vagyok, egyre jobban nem akarok.
Tudom, csodálatos, ha a kezedben van a véred és neveled, de nekem nincs idegzetem 20 éven keresztül harcolni, kezdve a délutáni szunditól, a házi feladaton át a cigizésig, drogozásig. Sok éven keresztül győzködjek egy emberi lényt arról, hogy azt csinálja, ami a saját érdeke. Nekem szerintem többet venne ez az életemből, mint amennyit adna, valahogy csak a macerát, gondokat, kínlódást és szabadidő elvesztését látom benne. Így most szabad vagyok, nem köt sem anyagilag, sem érzelmileg, senkihez, sehol, semmi.
Az anyagiak a másik része, kitalálok valamit és megveszem magamnak. Csak magamat kell eltartanom, és nekem ez így tökéletes.
Nincs kedvem egy gyerekre folyamatosan időt szánni, állandóan rá kéne figyelni. A gyerekem rabszolgája lennék tulajdonképpen.
Egy barátnő kell csak, gyerek nem.
Okaim (szigorúan szubjektív indokok):
1.Nem kedvelem a gyerekeket. Bosszantónak tartom őket.
2.Nincs az a pénz, amiért én szaros pelenkához nyúljak, vagy hányást mossak fel.
3.Mindig benne van a pakliban, hogy a gyerek betegen születik. Egy életen át tartó felelősség volna ezzel a dologgal együtt élni.
4.Válás után alig láthatod a gyerekeid, ha épp szereted őket. Ráadásul bármit teszel az úgysem jó a társadalom szemében ("túl kevés tartásdíjat fizetsz" és társai)
5.Szeretem a gondok nélküli életet.
Nem lattam meg igazan boldog hazaspart akik egyutt vannak 25-30eve.
Nehezen bizom meg, eddig mimdig be bizonyosodott hogy hazudoznak a nok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!