Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik nem szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik nem szeretnétek gyereket, mi ennek az oka? Volt esetleg valaki aki meggondolta magát?

Figyelt kérdés

2023. márc. 6. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A sok elrettento pelda, akik bevallaltak, de inkabb nem kellett volna nekik.
2023. márc. 6. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

30 vagyok, egyre jobban nem akarok.

Tudom, csodálatos, ha a kezedben van a véred és neveled, de nekem nincs idegzetem 20 éven keresztül harcolni, kezdve a délutáni szunditól, a házi feladaton át a cigizésig, drogozásig. Sok éven keresztül győzködjek egy emberi lényt arról, hogy azt csinálja, ami a saját érdeke. Nekem szerintem többet venne ez az életemből, mint amennyit adna, valahogy csak a macerát, gondokat, kínlódást és szabadidő elvesztését látom benne. Így most szabad vagyok, nem köt sem anyagilag, sem érzelmileg, senkihez, sehol, semmi.

Az anyagiak a másik része, kitalálok valamit és megveszem magamnak. Csak magamat kell eltartanom, és nekem ez így tökéletes.

2023. márc. 6. 13:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kedvem egy gyerekre folyamatosan időt szánni, állandóan rá kéne figyelni. A gyerekem rabszolgája lennék tulajdonképpen.

Egy barátnő kell csak, gyerek nem.

2023. márc. 6. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Okaim (szigorúan szubjektív indokok):

1.Nem kedvelem a gyerekeket. Bosszantónak tartom őket.

2.Nincs az a pénz, amiért én szaros pelenkához nyúljak, vagy hányást mossak fel.

3.Mindig benne van a pakliban, hogy a gyerek betegen születik. Egy életen át tartó felelősség volna ezzel a dologgal együtt élni.

4.Válás után alig láthatod a gyerekeid, ha épp szereted őket. Ráadásul bármit teszel az úgysem jó a társadalom szemében ("túl kevés tartásdíjat fizetsz" és társai)

5.Szeretem a gondok nélküli életet.

2023. márc. 6. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Nem lattam meg igazan boldog hazaspart akik egyutt vannak 25-30eve.

Nehezen bizom meg, eddig mimdig be bizonyosodott hogy hazudoznak a nok.

2023. márc. 6. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem állandóan cipelni, időt fordítani. szabadidőm nulla lenne, és nincs is energiám plusz bevállalni ...
2023. márc. 6. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Szeretek nyugodt és boldog lenni.
2023. márc. 6. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
Nem vagyok onzo. A tulnepesedest meg kell allitani.
2023. márc. 6. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
#8: Nem nalunk van tulnepesedes. A dontesednek semmi koze nincsen az onzoseghez / onzetlenseghez.
2023. márc. 6. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a világba biztos hogy nem, egészségügy, oktatás, minden romokban, infláció, háború, kiszámíthatatlan minden.soha nem gondolom meg magam.
2023. márc. 6. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!