Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ban van a nőnek a konyhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ban van a nőnek a konyhában a helye felfogással?

Figyelt kérdés

Férfi = Munka, pénz, anyagi biztonság megteremtése

Nő = gyerekszülés, Házimunka, sütés-főzés, Gondoskodás

Mi ezzel a baj? Sokan lázonganak ellette, de ez egy ezer éves szerepkör.

Manapság már jó hogy nem lassan a fordítottja lesz ...

2021. dec. 15. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
15%

Most őszintén: Ki az a h_lye aki ha választania kell, hogy a gyerekeivel tölti az időt vagy elmegy dolgozni, akkor a munkát választja? (tegyük félre a pénzt, csak ebbe gondoljatok bele)

Nekem "normálisabb" munkatársaim (férfiak) még a szabadságaikat is úgy ütemezik, amikor a gyerek is otthon van, hogy minél több időt tölthessenek együtt. Ha nem kéne dolgozni mert nem számítana a pénz, hülye lenne bejárni amikor a gyerek otthon van!

2021. dec. 16. 11:55
 72/85 anonim ***** válasza:
12%
A legtöbb ember, akit ismerek, simán otthagyná a munkáját, mert vagy a munkát utálja, amit végez, vagy a főnökét, vagy a kollégáit, az időbeosztását, stb. Szerintem nincs olyan ember a világon, aki nem cserélne egy dúsgazdag valakivel, aki egész nap azt csinál, amihez kedve tartja. Én szeretem a munkám, nem undorral végzem, de nem kellene sokat győzködni, ha azt mondaná valaki, hogy innentől az összes dolgom vásárolgatni, utazni, öltözködni, meg mondjuk rendben tartani az otthonunk és nevelni a gyerekeket....
2021. dec. 16. 11:57
 73/85 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. simán. Szeretem a munkámat, szeretek értelmes felnőtt emberek között lenni. Számomra az az ötlet, hogy évekig egy kisgyerekkel gügyögjek otthon, maga a pokol. :D

2021. dec. 16. 11:58
 74/85 anonim ***** válasza:
33%

#38, hogy mibe születsz, az adottsàg.

Hogy miben maradsz benne, az meg bénaság!

Egyetemi docens vagyok, jó hogy imádom a mindennapjaimat.

Épp az esti bulin beszélgettünk a szerencsénkről, de felhoztam, hogy én az udvaros segédmunkás, autószerelő inas, pék, àrokásó munkáimat is örömmel csináltam: hasznosnak lenni jó

Anyám laboráns volt, htb, eladó, pénztàros: soha egy depis szava nem volt a melóról.

És akkor zàrt orszàg voltunk, most meg Tallintól Liszabonig kereshetsz valami szimpatikusak.

Mi a baj?

2021. dec. 16. 11:58
 75/85 anonim ***** válasza:
88%
#72: Lehet, csak hogy én ezt a saját pénzemből látom hosszútávra biztosítva, nem máséból. A te írásodban az a dúsgazdag valaki nem te vagy. Te csak addig élsz jól, amíg nyitva a pénzcsap, ami nem a tied.
2021. dec. 16. 12:00
 76/85 anonim ***** válasza:
0%
73: Mert gondolom nincs gyereked. Ha lesz, ő lesz az első, minden szempontból. (kötődés, szeretet, meg ilyen "elavult" dolgok miatt)
2021. dec. 16. 12:00
 77/85 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem kéne dolgoznom, ha nem akarnék, bőven megélnénk a férjem fizetésemből! De mi a garancia arra, hogy 10 év mulva nem kattan meg? Vsgy tortnik vele valami? Akkor mi lesz? Rongyos 300 ezerert megyek majd sorra, 3 muszakban?ert ugye diplomam nincs, nyelvtudasaim sincsenek meg,ert htb.ztem
2021. dec. 16. 12:01
 78/85 anonim ***** válasza:
85%

74: "Hogy miben maradsz benne, az meg bénaság!"

Gondolom egyetértessz, hogy legszívesebben mindenki lottómilliárdos lenne. Viszont nem mindenki az. Bénaság miatt? Nyilván lehet úgy nézni, hogy bénán tippeli a számokat, de féligazság ez.

2021. dec. 16. 12:03
 79/85 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nincs, és azt hittem egyértelmű az írásomból, hogy nem is akarok. Szeretem az életem úgy, ahogy van. :)

2021. dec. 16. 12:04
 80/85 anonim ***** válasza:
100%
#71 Például az, aki nem akar pénzügyileg teljesen kiszolgáltatott lenni egy másik embernek, aki majd lehet, hogy félrelép egyszer, mert úgy gondolja, hogy el lesz nézve neki, ha a másik fél úgy se tud lelépni a gyerekkel.
2021. dec. 16. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!