Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ban van a nőnek a konyhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ban van a nőnek a konyhában a helye felfogással?

Figyelt kérdés

Férfi = Munka, pénz, anyagi biztonság megteremtése

Nő = gyerekszülés, Házimunka, sütés-főzés, Gondoskodás

Mi ezzel a baj? Sokan lázonganak ellette, de ez egy ezer éves szerepkör.

Manapság már jó hogy nem lassan a fordítottja lesz ...

2021. dec. 15. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
100%
#31: Az a baj a kérdéseddel, hogy ez már csak pár őskövület fejében van. Szerencsére.
2021. dec. 15. 19:16
 42/85 anonim ***** válasza:
100%
41. De ha valaki esetleg szeretné ezt, hétköznapi emberek között akkorsem megoldható. Vannak régimódi nevelést kapott vagy ilyen beállítottságú nők, akik lennének ugyan htb-k de a pàrjuk fizetése nem lenne elég semmire. Az egyik barátnőm is iylen, mondjuk husboltban a hidegben lenni egesznap ahol ő dolgozik attól biztosan jobb otthon főzni és takarítani is. Ezt nem lenézésből írtam ,csak ugye viszonyítás kérdése.
2021. dec. 15. 19:19
 43/85 anonim ***** válasza:
100%
40 nem 41bocsi csak töröltek közben
2021. dec. 15. 19:19
 44/85 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem cselédet kell tartani... Remélem az ilyen hímsovinisztáknak egy sem fog össze jönni.
2021. dec. 15. 19:37
 45/85 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Az, hogy nettó baromság :D

A gyerekszülés az egy olyan dolog, amire sok nő teste képes, de nem jelenti azt, hogy ez a testének az értelme, pláne nem az egzisztenciájának.

A férfiak is biológiailag képesek az anális orgazmusra, mégsem kötelességük vagy nehezedik rájuk társadalmi nyomás emiatt :D

2021. dec. 15. 19:52
 46/85 A kérdező kommentje:
Hú valakit annyira zavart a kulturáltan írt válaszom, hogy töröltette az adminokkal :D Taps és még én háborgok, meg én vagyok ideges és frusztrált, amikor ti kapjátok fel a vizet egy kérdésen.
2021. dec. 15. 20:00
 47/85 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem bármelyik ember örülne, ha otthon maradhatna a gyerekeivel és főzőcskézhetne UGYANOLYAN VAGY JOBB életszínvonal mellett, mintha dolgozna. Vagyis ha van kb. 1 millió nettó bevétel úgy a családnak, hogy a nő nem jár dolgozni, akkor majd elgondolkodik. Addig nem teheti meg.
2021. dec. 15. 20:28
 48/85 anonim ***** válasza:
76%

47.

Ez ugyanolyan, mint a "ha nem lenne muszáj, senki nem járna dolgozni" és így is van, ha valaki tőkés, az onnantól nem nagyon fog dolgozni, kivéve ha kapzsi, vagy munkamániás.

2021. dec. 15. 20:30
 49/85 anonim ***** válasza:
97%
Na az b*szna be, ha nekem valaki meg akarná mondani, hogy a hol a helyem!
2021. dec. 15. 20:35
 50/85 anonim ***** válasza:
100%

És csodalkoznak, hogy a nők nem akarnak szülni!

Megjegyzem, ebben én benne vagyok, OK, szülök. Es bevallalom ezt a kiszolgaltatott helyzetet....nem tanulok, nem epitek karriert! de akkor onnantol a ferjem fizetesenek a fele az enyem! Válas esetén is! Ez az ára! Így ok! Jaaaaa, azt ugy gobdolom már nem akarnád te f*sz

49 voltam!

2021. dec. 15. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!