Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan egyetértenek ezzel a felfogással?
Az egyik itteni válaszolótól idézek:
"Itt a lényeg az, hogy nektek klassz, mert jön a sok próbálkozó srác és ti kényelmesen megalázzátok és elutasítjátok a srácokat, míg mi fiúk csak csökkenő önbecsüléssel élünk, addig ti nektek az ilyen elutasításokkal nő az egótok és ezért van manapság olyan sok beképzelt, egoista, nagyképű lány, míg rengeteg rendes srác magányos és önbizalomhiányos. "
Nekem több ponton is aggályaim vannak a valóságtartalmát illetően.
Nem. Szerintem az olyan lanyok inkabb az a tipikus plazapicak ...de alapbol nagy az egojuk....De ugynugy van fiu valtozatba is.
En is utasitottam mar visza fiut, de azert mert nem tudtsm szerelmes lenni bele , meg am sem akartam kapcsolatot..es csak oszinte vtam, de nem bunko..es az egom pedig egyaltalan nem lett nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!