Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ban van a nőnek a konyhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ban van a nőnek a konyhában a helye felfogással?

Figyelt kérdés

Férfi = Munka, pénz, anyagi biztonság megteremtése

Nő = gyerekszülés, Házimunka, sütés-főzés, Gondoskodás

Mi ezzel a baj? Sokan lázonganak ellette, de ez egy ezer éves szerepkör.

Manapság már jó hogy nem lassan a fordítottja lesz ...

2021. dec. 15. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel senki ne kérdezzen semmit, már már úgy is megkérdezték ezerszer ... Sajnálom ha ez a kérdés felhúzott téged (valószínűleg valami trauma miatt a múltból). Egy szóval nem mondtam, hogy én így gondolkodok, csak megkérdeztem egy kérdést. Te ezt személyeskedésnek vetted rögtön a téged ért traumák miatt és kötekedni jöttél. Érthetetlen neked hogy lehet maximális pontszámod itt.
2021. dec. 15. 18:21
 32/85 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy nekem is ugyanúgy dolgoznom kell, plusz a gyerek meg a háztartás, és amellett még egy felnőtt embert is körbeugráljak.

Nem azért jöttem a világra, hogy egy pasinak a házi rabszolgája legyek.

2021. dec. 15. 18:27
 33/85 anonim ***** válasza:
6%

Rengeteg nőnek ez természetes.

Ezen a döglusta nők szoktak agyvérzést kapni, akik inkább felfordulnak, mint hogy a fene nagy büszkeségüktől vezérelve bármilyen házimelót végezzenek.

Ha meg el kell mosni egy tányért, leherézik a férjüket, meg felregisztrálnak 3 feminista fórumra, férfiakat szidni.

Ezek ha tehetnék, a férfiakkal szülesztenék meg a gyereküket, hogy még arról se kelljen gondoskodniuk.

Ja, bocsánat, inkább nem is akarnak gyereket....de érted, az az életképtelen, akik ezeket felhozzák nekik. :D

Valahol érzik ezt, hogy ez qrva gáz nő létükre, ezért lesznek baromi idegesek, ezt a témát felhozva.

Kb mint a hülyegyerek, amikor mondják neki, hogy pakoljon el, de inkább halogatja.

Meg hát egyszerűbb ilyenkor pl: incel, életképtelen kisfiúk, stb-t visszaszövegelni, mint normálisan élni.

2021. dec. 15. 18:31
 34/85 anonim ***** válasza:
91%
Én sokszor még többet is keresek a páromnàl. Helyem nincs, munkahelyen kívül 100 %ban én döntöm el, mit teszek. Karriert akarok, tanulni, kölyökről szó se lehet. Ja és küzdősportolni jó sokat. Kérdező, ugye nincsen nőd, mentsen meg tőled mindenkit az eg.
2021. dec. 15. 18:32
 35/85 anonim ***** válasza:
100%

Igen, amit megkérdeztek már milliószor, azt nem kell megint feltenni, azért van a kereső, hogy pikk-pakk választ találj rá. Ha meg kiírod mégis, akkor ne háborodjál már fel az ellentétes véleményeken. Nem kötekedek, leírtam mit gondolok a témáról, éppen hogy te kötöttél belém, hogy mit háborgok, holott baromira nem háborogtam, csak már tele a padlás azzal, hogy 2021-ben is ott tartunk, hogy sokan cselédnek nézik a nőket és még meg is kérdezik, hogy mi ezzel a baj. :D

Amúgy meg süt a kérdésedből, az egész megfogalmazásából, hogy te ezzel a felállással tudsz azonosulni, hisz idézlek: "Mi ezzel a baj? Sokan lázonganak ellette, de ez egy ezer éves szerepkör."

"Manapság már jó hogy nem lassan a fordítottja lesz ..."

Egyértelműen az szűrhető le, hogy felfoghatatlan számodra mi a baj azzal, ha a nőt bejárónőnek tartaná valaki otthon.

2021. dec. 15. 18:33
 36/85 anonim ***** válasza:
100%
Az a baromi gáz, hogy felnőtt emberek képtelen ellátni önmagukat és annyira életképtelen, hogy éppen a szaros seggüket nem akarják kitöröltetni a nőkkel. Hagyjuk már. Aki nem érti miért vérlázító ugyanannyi meló mellett kizárólag a nőtől elvárni mindennmű házimunka elvégzését, annak súlyos problémái vannak a fejében. És mindezt miért várják el? Mert hát ő a nő. Mert régen ez volt, amikor amúgy a nőnek semmibe nem volt beleszólása, se választása. Mert hát neki puncija van. Mert csak. Értelmes indokot egyik se tud hozni arra, hogy neki miért is törne le a kis ujjacskája, ha porszívót kéne fognia, bezzeg a nőket tudja agyba-főbe szidni, hogy miért nem szolgálja ki a Zurát. Szánalom.
2021. dec. 15. 18:37
 37/85 anonim ***** válasza:
100%

Nem, még mindig nem háborogtam és kb ugyanazt írtam le, mint itt a 99%, de a világért se zavarjon. :D

Ja persze, senki nem nézte cselédnek a nőket, csak úgy indítasz, hogy mi a baj azzal a felfogással, hogy nők helye (?!) a konyhában van és hát ezeréves szerepkör, hogy ők csinálnak otthon mindent is. Az megvan, hogy a kapcsolatok túlnyomó többségében mindkét fél dolgozik? Mégis mire fel kéne 100%-ban mindent a nőnek csinálnia a KÖZÖS otthonukban? Ezt te sem tudod elmagyarázni, csak értetlenkedsz itt, hogy mi ezzel a baj. Le lett írva mi vele a baj. Lehet újdonság számodra, de a nők többségét baromira nem elégíti ki az, hogy otthon mos-főz-gyereket nevel.

2021. dec. 15. 18:41
 38/85 lizzi77 ***** válasza:
93%
Na, akkor most képzeld el, hogy olyan munkát, tevékenységet kell végezned, amit rühellsz,mert beleszülettél egy olyan "állapotba", amitől a hideg kiráz... ezt úgy hívják, hogy kényszerítés. És mindennap kell csinálnod,mindegy, hogy hétköznap, vagy hétvége, nos, elképzelted?Te hogyan éreznéd magad, ha ezt kellene csinálnod mindenféle racionális ok nélkül, azért, mert mások szerint a szokásjog így tartja elfogadottnak???
2021. dec. 15. 19:03
 39/85 anonim ***** válasza:
93%

Nah persze. Nagyim htb volt, de akkor nagypapám vasúti dolgozó fizetéséből megéltek 2 gyereket felneveltek, saját hàzuk volt és volt egy hobbitelkük is kis házzal mondhatni “nyaralójuk” volt.

Próbáld meg ezt a mai világban egy hétköznapi ember munkabéréből …..lehetetlen. Mint ahogy az is, hogy egy napi 8-10-12 órát dolgozó nőre hàruljon még a teljes háztartás is.

Be kell látni, hogy ez már nem az a világ ami régen, annak minden előnyét es hátrányát el kell fogadni.

2021. dec. 15. 19:10
 40/85 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáld meg ezt a mai világban egy hétköznapi ember munkabéréből …..lehetetlen. "

Nem is tartok rá igényt. Nem azért tanultam, szeretem a munkámat, és senkinek nem akarok kiszolgáltatva lenni.

2021. dec. 15. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!