Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ban van a nőnek a konyhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ban van a nőnek a konyhában a helye felfogással?

Figyelt kérdés

Férfi = Munka, pénz, anyagi biztonság megteremtése

Nő = gyerekszülés, Házimunka, sütés-főzés, Gondoskodás

Mi ezzel a baj? Sokan lázonganak ellette, de ez egy ezer éves szerepkör.

Manapság már jó hogy nem lassan a fordítottja lesz ...

2021. dec. 15. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: nem szabadna kényszeríteni kívülről senkire (se ezt, se semmilyen más életmódot).

Másrészt: szerintem ez egyébként nem ördögtől való abban a felállásban, ahogy te is írod, ha mindkét félnek megfelel. De a gyakorlatban sokan úgy képzelik el, hogy mindkét fél dolgozik teljes állásban, és a nő azon kívül még pluszban viszi egyedül a háztartást, ami enyhén szólva nem fair.

2021. dec. 15. 17:34
 22/85 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan az vele a baj, hogy 1000 éves szerepkör. Azóta változott a világ. Ezek közül egyedül a gyerekszülés az, amit mindenképpen a nőnek kell megcsinálni. Ami nem azt jelenti, hogy minden nőnek kötelezően futószalagon kell produkálnia a gyerekeket, de ha egy pár szeretne gyereket, azt a nőnek kell megszülnie.

Egyébként miért lenne baj, ha a többi fordítva lenne?

Mi van akkor, ha egy nő sokat keres?

Vagy egy férfi süt vagy otthon marad a gyerekkel?

2021. dec. 15. 17:36
 23/85 anonim ***** válasza:
7%

22.-re.

"Egyébként miért lenne baj, ha a többi fordítva lenne?

Mi van akkor, ha egy nő sokat keres?

Vagy egy férfi süt vagy otthon marad a gyerekkel?"

Láttam ilyet, nem is egyet. És mind ott bukott el, hogy apu otthon volt, anyu dolgozott, és anyu szemében apu kotlós lett, a tenyészkakast meg a menő, munkatársaiban látta, és azokkal kezdett kefélni.

2021. dec. 15. 17:42
 24/85 anonim ***** válasza:
14%

"Manapság már jó hogy nem lassan a fordítottja lesz..."

Hát sajnos már kb. itt tartunk, láttad a mai huszonéves hímneműket?! (Szándékosan nem írtam férfit.)

Esetemben rendelném az ételt (nem megy el rá idő, nem kell mosogatni, nem lesz ételszag a konyhában), a többi stimmel.

30/F

2021. dec. 15. 17:43
 25/85 anonim ***** válasza:
100%

"És igen, ha a nő nem akarna diplomás, azaz jól kereső melót, akkor az a melóhely a férfiaké lenne, az apáké."

És mégis miért??? Erre tudnál valami értelmeset mondani? Kétlem. Ja, maradj otthon te, és majd függj a feleségedtől te.

Idióta barmok!

Inkább az anyáké legyenek a jól fizető munkahelyek, mert ugyis rájuk marad a gyerek egy válás után, ennek pedig bő 50% esélye van.

Mi a tököm, hogy te jogot akarsz formálni magadnak több pénzre? Röhejes :D :D

2021. dec. 15. 17:55
 26/85 anonim ***** válasza:
17%

19.

Aki meg hazajött az első világháborúból - tartósan sérülten - és volt olyan szerencséje, hogy a dél-alföldi régióban éljen, azokat Pipás Pista segítségével eltették láb alól.

A háborút elsunnyogó középszer pedig kirobbantotta a r-r-remek Tanácsköztársaságot.

2021. dec. 15. 18:00
 27/85 anonim ***** válasza:
100%

Először is a nők nem holmi állatok, hogy nekik itt meg ott van a "helyük". Majd én eldöntöm hol a "helyem", nehogy már egy kőkorszaki felfogású kisfiú akarja nekem megmondani mit csináljak az életemmel.

Másodszor meg ideje lenne felébredni, lassan 2022-t írunk, nő és férfi EGYENLŐ felek, a nő is ugyanúgy dolgozik napi 8 órát vagy még többet, mint a pasi, nehogy már emellett mindent is neki kelljen otthon csinálnia, csak mert az ő lába között punci van! Normális pároknál, ahol dolgozik mindkét fél, ott bizony el van osztva a házimunka is 50-50%-ban, nem úgy működik, hogy meló után a nő mos-főz-takarít, míg a teremtés becses koronája lógatja a lába közét. Ja és akkor a gyereknevelésről nem is beszéltünk. Ott ALAP, hogy az apuka szó nélkül, magától foglalkozik a saját gyerekével és nem azt is a feleségétől várja el. Nem vagyunk mi senkinek a cselédjei, hogy munka mellett egyedül a mi feladatunk legyen vinni a háztartást, csak mert némelyek pasinak leesne a gyűrű az ujjáról, ha megemelné a fakanalat. Hálistennek eddig csak normális férfiakkal volt dolgom, akiknek egyértelmű volt, hogy minden házimunkából kiveszi a részét, lévén hogy az edényeket nem csak én koszolom, ahogy a lakásban sem csak én csinálok kupit, mosni sem csak az én ruháimat kell és még lehetne sorolni.

Aki házi csicskára vágyik az fizessen magának bejárónőt, aztán problem solved.

2021. dec. 15. 18:01
 28/85 anonim ***** válasza:
100%
Én mint férfi leteszem a nagyobb anyagiakat az asztalra, biztosítottam a házunkat, a kocsikat. Ettől függetlenül nem tettem a párom cseléd sorsba, hanem nőként kezelem. Nem várom el hogy egész nap gürizzen a konyhába és takarítsa a házat, mellette egyedül nevelje a gyerekeket. Boldog embert akarok magam mellett, nem egy besavanyodott, beszürkült nőt.
2021. dec. 15. 18:12
 29/85 anonim ***** válasza:
100%
Azok vélekednek még mindig így, akiknek anyuci otthon fényesre nyalta a seggét, tehát 30 évesen is még ágyba vitte a reggeli kakaót az édes kicsi fiacskájának. Mellette apucinak is intenzív lábtörlője volt. A kiskandúr meg ezt látta, és ez neki a természetes.
2021. dec. 15. 18:14
 30/85 anonim ***** válasza:
94%
Neked meg nem kell vadbaromságot kérdezni, amire kismilliószor le lett írva a válasz, ha meg már megteszed, akkor vállald a véleményeket is. Amúgy az ilyen életképtelen beütésű fiúkákon már rég nem húzom fel magam, de igen is le fogom írni mit gondolok róluk, ennyi.
2021. dec. 15. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!