Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkora hátrányban lennék mint gondolom?
Figyelt kérdés
4 éves koromban kaptam egy szívritmus szabályzót, az első műtétem után kezdődtek nálam a tikkek. Gondolom gyerekkori trauma, illetve érzékeny vagyok a hangokra és könnyen megijedek, ezzel sokat szívattak. Vannak még "Kisebb" furcsaságaim, amiket nem írok le mert kisregény lenne belőle. 18 évesen volt egy szívizom gyulladásom, és elég rossz állapotba kerültem akkor egészségügyileg, amiből ugyan kis is keveredtem. Fizikailag terhelhető vagyok egy bizonyos szintig, kardió edzést és közepes intenzitású súlyzós edzést engedett a kardiológus. De nem is ez a lényeg, vagyis de mivel nem szorulok más emberre hogy elássam a mindennapi dolgaimat, bár le vagyok százalékolva. Én inkább azt nem tudom elképzelni hogy miért pont én kellenék valakinek? Mit gondolna a másik fél ha odamenne hozzá egy nyilvánvalóan idegrendszeri problémás egyén hogy bepróbálkozzon? Nem topmodellekre gondolok, nálam nemigen van kizáró ok, csak ne legyen buta vagy túlsúlyos. Miért éppen pont én kellenék mikor a legtöbb nőt körberajongják és sokan állnak sorba érte? Egészségesek, ezért nem is próbálkozom, hisz mindenki a jó minőségű "Árura" törekszik. 21/f
Nem tudom elzavarni az ilyen jellegű gondolataimat, folyton be fúrják magukat az agyamba. Letargikus hangulatban vagyok, és frusztrált leszek tőle.
2021. dec. 9. 22:14
2/19 anonim válasza:
Na szóval, hol is lehetne elkezdeni. Pszichológus és önfejlesztés, hogy fejben rendben legyél. Aztán pedig elkezded szépen építeni önmagad tanulással, hobbikkal, érdeklődési körökkel és mindennel, amit élvezel.
Szerintem itt nem az a probléma, hogy mennyi esèlyed van társra, vagy, hogy a lányokat kik rajonganak körül. A delfogásod a gond. Nem, nem azért, mert ha happy vagy, lesz párod. De így kb mire mész bármilyen téren is? Kezdj el szépen áldozni a boldogságodért, és akkor majd meglátod milyen jó oldala van a világnak.
2021. dec. 9. 22:25
3/19 anonim válasza:
Nekem a leszázalékolás eléggé zavaró lenne, mert normális életvitelt nem nagyon lehet kialakítani. Olyan párt lenne érdemes keresned, aki megért és átérzi a helyzetedet, esetleg szintén valami fizikai problémával küzd, vagy van hasonló rokona. Ők nyitottabbak ismerkedésre. Kerekesszékesek, vakok stb. biztos, hogy náluk sem állnak sorban tömegével az emberek és van egy közös kiinduló pontotok együtt tudtok küzdeni.
2021. dec. 9. 22:26
4/19 A kérdező kommentje:
Pszichológusnál, meg pszichiáternél is voltam többfélénél, rengeteg kókler van aki sámándobolástól kezdve mindenféle nonszenszt adnak tanácsként. A hobbimban kudarcot vallottam.
2021. dec. 9. 22:26
5/19 A kérdező kommentje:
3.Középiskolában "Kavartam" egy látássérült lánnyal, viszont ő mindig vissza ment az exéhez akár hányan próbálkoztak nála. A kerekesszék nálam kizáró ok, a látássérült például nem.
2021. dec. 9. 22:27
6/19 anonim válasza:
Mi volt a hobbid? Miért vallottál kudarcot?
Sajnálom, hogy ilyen nehézségeid vannak, de le kell küzdened őket, ha fejlődni szeretnél.
A pszichológusokkal és hasonlókkal valóban vannak gondok, de ha találnál egyet, aki tényleg érti a dolgát, már fél lábbal kint is lennél a sárból.
Nekem mindig az önfejlesztő könyveket ajánlják. Még nem próbáltam, de hátha neked használ. Olvass utána. Talán akadnak hasznosak.
2021. dec. 9. 22:30
7/19 A kérdező kommentje:
Asztali szerepjátékoztam, de sosem tudtam megtartani a csapataimat, se játékos, se mesélői oldalon.
2021. dec. 9. 22:31
8/19 A kérdező kommentje:
Vagyis játékosi oldalon nem kifejezetten, csak szimplán nem élveztem a játékot egy idő után.
2021. dec. 9. 22:32
9/19 anonim válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne másik hobbit keresni? Ha nem élvezted, akkor valószínűleg nem neked való volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!