Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkora hátrányban lennék mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora hátrányban lennék mint gondolom?

Figyelt kérdés
4 éves koromban kaptam egy szívritmus szabályzót, az első műtétem után kezdődtek nálam a tikkek. Gondolom gyerekkori trauma, illetve érzékeny vagyok a hangokra és könnyen megijedek, ezzel sokat szívattak. Vannak még "Kisebb" furcsaságaim, amiket nem írok le mert kisregény lenne belőle. 18 évesen volt egy szívizom gyulladásom, és elég rossz állapotba kerültem akkor egészségügyileg, amiből ugyan kis is keveredtem. Fizikailag terhelhető vagyok egy bizonyos szintig, kardió edzést és közepes intenzitású súlyzós edzést engedett a kardiológus. De nem is ez a lényeg, vagyis de mivel nem szorulok más emberre hogy elássam a mindennapi dolgaimat, bár le vagyok százalékolva. Én inkább azt nem tudom elképzelni hogy miért pont én kellenék valakinek? Mit gondolna a másik fél ha odamenne hozzá egy nyilvánvalóan idegrendszeri problémás egyén hogy bepróbálkozzon? Nem topmodellekre gondolok, nálam nemigen van kizáró ok, csak ne legyen buta vagy túlsúlyos. Miért éppen pont én kellenék mikor a legtöbb nőt körberajongják és sokan állnak sorba érte? Egészségesek, ezért nem is próbálkozom, hisz mindenki a jó minőségű "Árura" törekszik. 21/f
2021. dec. 9. 22:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bár a csapatmunka tényleg nem nekem való.
2021. dec. 9. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy le vagy százalékolva?
2021. dec. 9. 23:21
 13/19 A kérdező kommentje:
12.Megváltozott munkaképességű, 4 órában dolgozok. Bizonyos cégeknél nem engedi a törvény hogy megváltozott munkaképességűt alkalmazzanak, ezért rehabos cégnél vagyok. De tervezek dunántúlra menni és apám cégénél dolgozni teljes munkakörben.
2021. dec. 9. 23:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözöllek a szerepjáték világában :D Nem egyedi, és nem a te hibád, hogy szétszéledt a társaság. Megsúgom, minden második partyval ez történik. Minimum. Akkor is, ha jó a mesélő, és a játékosok. Nálunk spec miattam kell offolni kb fél évre, mert nem lesz időm játdzani, hiába akarok 🤷🏼‍♀️

Egyébként reneszánszát éli a dolog, szóval ahelyett, hogy kisfiú módjára behisztizel, inkább rázd le magad, és játssz.

2021. dec. 10. 08:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsó jól írja! Ez már csak ilyen.
2021. dec. 10. 10:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért odabassz a mesélőnek, ha egy csomó időt beletesz abba hogy kitaláljon egy sztorit, igazgassa a dolgait roll20-on meg miegymás, aztán pár alkalom után beleszarnak az erőfeszítéseibe.
2021. dec. 10. 11:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Több alkalom után jó visszajelzéseket kaptam, aztán pedig ghostolak a játékosok. A legutóbbiak meg azért léptek le mert nem ismerem annyira a rendszer szabályait, azóta inkább fórumos, irásos rpgt játszom ahol nincsenek táblázatok és számok.
2021. dec. 10. 14:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha nem ismerted annyira a rendszert, akkor azért nem voltál annyira pro az adott játékban. Persze, megesik, de ezen nem megsértődni kell. Plusz a játékosok is rengeteget tudnak bakizni, én shadowrunt, meg hasonló bonyolult játékokat nem is játszom, elég arra odafigyelnem, hogy ne legyek túl sokat outgame :D És akkor arról nem is beszélve, hogy van, amikor szimplán nem jönnek ki a játékosok. Na mindegy, nem sztorizok tovább, de elég értelmetlen ezen besértődni. Teljesen normális az ilyen szitu az ilyen társaságokban. Igén 2 játékban vettem részt, mindkettő befuccsolt, bár az egyik elvileg csak átmenetileg. Hívtak egy harmadikba, de most már nimcs időm rá. Van ez így.
2021. dec. 10. 23:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Azért nem játszom mivel nem lelek benne örömöt, a d&d-sek általában amúgy is csak kockát akarnak csörgetni minthogy szerepjátszani. Hiába van kismillió lehetőség, semmi különbség nincs aközött hogy dragonborn paladin, vagy tiefling sorcerer vagy, max a stat blokk.
2021. dec. 11. 04:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!