Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jégpályán ismerkedni hogy lehetne, ha a csajok többen vannak általában?
Figyelt kérdés
Már egész jól belejöttem a korizásba és a köv alkalommal megpróbálnám az ismerkedést is, hátha sikerrel járok. Csak ahogy elnéztem a lányok társaságban vannak ott is javarészt, 2-en, 3-an meg 4-en. Max aki bénázik oda mehetnék segíteni meg ilyesmi azon agyaltam, vagy leszólítani őket, hogy nem e jönnek fogócskázni. Ötletek?2021. dec. 5. 18:54
21/23 anonim válasza:
De azért azt csak észre lehet venni egy nőn hogy ha figyeli a másikat az rideg és elutasító,vagy nyitott és barátságos,mosolygós...
De ha nem is tud az illető különbséget tenni,odamegy hozzád,próbál kezdeményezni,te elutasítod és ennyi történik.Megy tovább az élet,és a korcsolyázás :)
Vagy esetleg ha egy ilyen esetben próbál leszólítani egy férfi egy nőt sikertelenül,akkor valami törés lesz a világba és megállíthatatlan folyamat indul el,aminek végén eljön az apokalipszis? :)
22/23 anonim válasza:
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák
23/23 anonim válasza:
"próbál kezdeményezni,te elutasítod és ennyi történik"
És ha marad a koripályán, akkor folyamat figyelem, hogy rám vár-e, hogy kicsit kövessen, hogy megijesszen, amiért nemet mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!