Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felettiek hol szoktak ismerkedni?
Kb. esélytelen, bárhol próbálod.
Tudom, mit beszélek. 35F
"30 felett már jön a 8tól 5ig melózás, bevásárlás-háztartás-intéznivalók-gondok, 8 óra alvás, sport hobbik ha még marad bármi erő"
Ne már, akinek emellett nincs ideje, energiája párkapcsolatra, annak ne is legyen. 30 felett szólt a kérdés nem 60 felett? Mibe fáradtok el úgy harminc-akárhány évesen?
Pl.: minden nap 6kor kelek, mondjuk fél5-5ig vagyok melóhelyen. Hétfőn hazafele bevásárolok, 6-7ig edzés, 7:30-ra hazaérek. Kedden 5-5:30ra hazaérek, 7ig simán megfőzök. Szerdán hazafele bevásárolok, 6-7ig edzés, 7:30ra otthon. Csütörtökön hazaérek 5-5:30ra, 7ig simán megfőzök. Pénteken hazafele bevásárolok, 6-7ig edzés, 7:30-ra otthon. Hétvégén 2-3 mosás, egy kis rendrakás, takarítás meg még egy főzés nem vesz el 4-5 óránál többet. Hétköznap ha összeseprek, vagy bedobok egy mosást hagy ne számoljam fel időnek... Van másfél teljes napom a hétvégéből. Hobbiból gitározok, összejárok hetente egyszer zenélni is, elvesz egy estét mondjuk. Ügyetintézni vagy reggel, vagy melóból kicsit hamarabb elindulva letudom. Nem kell amúgy sem havi 1-2nél több alkalom.
Szóval legyen egy hetem ügyintézéssel, 3 edzéssel (amiből néha elengedek egyet amúgy), hobbival, este 10kor csicsikával eltöltve:
Hétfő 7:30tól 10ig szabad
Kedd 7től 10ig szabad
Szerda 7:30tól 10ig szabad
Csütörtök próba, így az betáblázva
Péntek 7:30tól 10ig szabad
Hetvégén meg tetszőleges másfél nap hosszúság.
Ebbe nem férne bele egy párkapcsolat? Ahol a főzés, takarítás, bevásárlás megoszlik amúgy? Vagy te mivel töltöld el az időd meg mi viszi el az energiát?
BÁRHOL.
bolt, benzinkút, könyvtár, vonat, rendelő, posta,
MELÓBAN SOHA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!