Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felettiek hol szoktak ismerkedni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 08:27
11/13 anonim válasza:
Kedves 8as, exemmel 8kor randiztam először egy csütörtöki napon, mert ő 7ig dolgozott. Éjfelig tartott, valamiért nem éreztem, hogy azt mondjam neki, hogy holnap meló, és én szemléltetésképpen 10kor lefekszem, hogy egy random gyakoris embernek igaza legyen. Mostani párommal péntekre beszéltem meg randit, nem mentem pénteken edzeni. Neki se akartam valamiért azt mondani, hogy tök szimpi vagy, de én edzek, ezért rád nem energiám aznap... vele is 11ig tartott, azon a pénteken se feküdtem le este 10kor.
Te állsz az egészhez úgy, mintha nem értenéd. A későbbiekben van időm hetköznap is a barátnőmre a minden más mellett...
12/13 anonim válasza:
Esélytelen, a nők akik ilyenkorra partner nélkül maradtak teljesen meg vannak keseredve és eszméletlen elvárásokkal próbálják növelni az önbecsülésüket. Esetleg ilyen épp hogy megtűrt pótapu lehetsz ha neked az megfelel.
13/13 anonim válasza:
Hamarabb kellett volna, ez a vonat már kb elment. A normális mind elkelt, a maradék meg olyan is..nem véletlen maradt parlagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!