Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év felettiek hol szoktatok ismerkedni?
Ahogy idősödik az ember eléggé fogynak a lehetőségek, van akinek nem maradnak barátai,
Így azok által nem tud, szórakozóhelyen nem igazán a legjobb, aztán marad a Tinder, Badoo, és egyéb társkeresők, ki merre szokott?
Én néha itt..., már feladtam, majd a nyugdíjas klubban...!
F.
ÉLET.
Van életem, legyen neked is!
Tinderen. Szerencsére viszonylag helyes arcú és magas is vagyok, annak ellenére hogy egyébként introvertált, csendesebb típus lennék.
De Tinderről ha már előbb jobbra húzott és tetszem neki, aztán kicsit neten eldumálgattunk, utána könnyű már élőben találkozni a randira. Ott már oldottabb vagyok és felszabadultabb. Tehát nem vagyok totál nyomi, csak egyszerűen nem vagyok az a nagydumás társaság közepe, extrovertált, bulis arc, akinek könnyű élőben is ismerkednie.
27/F
Már sehol.
Akivel össze kell hoznia az életnek, azzal összehoz. Játok dolgozni, oktatásra, tervben van, hogy sportolok, hasonlók..
Megtanultam több latin táncot. Salsa, bachata, kizomba, reggaeton, hozzáteszem a nulláról.
Emellett jóga, bodyart, crossfit és konditerem lelkes résztvevője vagyok.
Azt pedig már említették, hogy munkahely is van, bár engem ott nem a legmegfelelőbb korosztály fogad.
Online nem lehet ismerkedni, max randit beszélni. Szórakozóhelyeken szintén karaktere válogatja, kinek mennyire megy.
Mindenesetre én nem panaszkodom. Millió plusz egy haverom, barátom, ismerősöm lett a fent említett helyekről az évek során. Így nem sokat maradok egyedül, ha épp úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!