Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jégpályán ismerkedni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jégpályán ismerkedni hogy lehetne, ha a csajok többen vannak általában?

Figyelt kérdés
Már egész jól belejöttem a korizásba és a köv alkalommal megpróbálnám az ismerkedést is, hátha sikerrel járok. Csak ahogy elnéztem a lányok társaságban vannak ott is javarészt, 2-en, 3-an meg 4-en. Max aki bénázik oda mehetnék segíteni meg ilyesmi azon agyaltam, vagy leszólítani őket, hogy nem e jönnek fogócskázni. Ötletek?

2021. dec. 5. 18:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van kérdező! Férfiként megértelek.Tényleg semmi nem jó...ha élőben próbálsz ismerkedni az se,ha online az se...de én támogatlak,mert legalább próbálkozol,vagy tenni szeretnél érte!

Sajnos nem annyira nyitottak manapság az emberek.Talán az működhet hogy menj el korizni,és szemelj ki egy lányt,aki tetszik neked,és feltehetően nem a párjával van.Gondolom nem 2 percig tartózkodtok a jégen...próbálj meg a közelébe korcsolyázni,és keresd a tekintetét,és nézz a szemébe,és mikor feltűnik neki,akkor is rendszeresen őt nézd...de ne valami elmebeteg módjára :) Közben mosolyoghatsz is.És ha zavarba van,vagy utána is figyeli hogy nézed-e akkor odamehetsz beszélgetni vele,meghívni egy teára vagy forralt borra.

2021. dec. 5. 19:25
 12/23 anonim ***** válasza:
36%
#11: attól, hogy láthatóan zavarban van a bámult csaj, még simán félhet is a bámulótól, sőt, tök creepynek tarthatja őt. Csak szólok.
2021. dec. 5. 19:28
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 11-es válaszolónak. Sok troll meg negatív jelenség, úgy is csak próbálja eltántorítani itt az embert.

Persze, ha megyek korizni nem is úgy megyek oda, hogy na most azért is becsajozok! Eleve téli hobbinak jó, másrészt keresem a lehetőségeket ahol csak lehet.

2021. dec. 5. 19:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tanulj meg pár jó figurát. Mielőtt megtanultam volna a hátrafelé halacskát, mindenkit megnéztem aki ezt csinálja. Figyelemfelkeltésre jó. 🙂
2021. dec. 5. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Végül is igazad van,de akár az is lehet hogy szingli és tetszik a kérdező neki,és nyitott arra hogy beszélgessen vele.Amit te írsz ugyanolyan feltételezés mint amit én felvázoltam a 11-es válaszomba.Már hogy vajon működik-e...ha nem próbálja meg a kérdező és csak otthon ül a fotelból okoskodva,mint itt egyesek,akkor sose lesz csaja.És mi történhet,max. nemet mond a lány...ennyi.De ha bejön,akkor lehet lesz egy jó ismerkedése,kapcsolata.

Ha normálisan csinálja és kedvesen viszonyul a kiszemelthez,akkor nem fog megijedni vagy félni tőle.Sőt,minden nőnek jól esik hogy kiszúrják a tömegből,és felfigyelnek rá.Ha elutasítás a vége akkor is.Úgyhogy nem szégyen az,ha valaki megtetszik a másiknak és normális módon próbál közeledni és a tudtára adni mindezt!

2021. dec. 5. 19:41
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

Ismerkedhetsz akárhol, de ez a fogócskázás szöveg gáz.

Szerinted melyik lánynak tetszik, ha egy idegen kvázi felajánlja, hogy megkergeti, megfogja?

Ahhoz menj oda, akivel sikerült felvenni a szemkontaktust és úgy tűnik, hogy nyitott rád. Ne a semmiből törj rá szerencsétlenre, mert csak kellemetlen lesz mindjettőtöknek.

2021. dec. 5. 19:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nőként én is megértelek, hogy tényleg nagyon nehéz csak úgy random ismerkedni, mert az emberek elég elzárkózóak. De sajnos ez tök érthető a mai világban. Egyrészt egy egyedül lévő nő logikus módon megijedhet vagy rosszul érezheti magát, ha egy idegen pasi letámadja őt a semmiből. Másrészt manapság az embereket iszonyatos mennyiségű kéretlen impulzus éri, miközben csak szeretnének úgy létezni... kéretlen levelek, hívások, reklámok, pop up ablakok a képünkbe ugranak stb.

Öszinte leszek, valószínűleg kevés lány megy korizni ismerkedési célból. Néha én is eljárok korizni telente, de mivel nagyon béna vagyok, kínosan érezném magamat, ha egy idegen pasi odajönne, aztán elkezdene magyarázni nekem, hogy hogy kéne ügyesebben.

Nem mondom, hogy ne próbáld meg, de azért ne akadj ki, ha nem lesznek rád vevők.

2021. dec. 5. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:
96%

A 11-essel értek egyet nőként. Ha tetszik valaki, próbáld felhívni magadra a figyelmet valami nem félelmetes, creepy módon (ne bámuld, mint egy kanos ötvenes a tiniket), és ha azt látod, vevő rád, menj oda. Többször összenéztek, mosolyog rád, stb. De ne támadj le senkit…

Ez a fogócskázós szöveg csak annak működhet, akiből ez a kis flegma pimaszság, bohóság árad. Volt ilyen ismerősöm, imádták a csajok (nem, nem volt sem Adonisz, sem semmi extra külsőre): bármi hülyeséget és ciki dolgot megcsinált úgy, hogy senki nem sajnálta le. Aztán, aki utánozni próbálta, felsült, mert lesütött róla, mennyire izzadtságszagú és nem ő.

2021. dec. 5. 20:07
 19/23 anonim ***** válasza:
46%
Én meg nem értek egyet a 11-essel nőként. Alapból ha valaki nézeget, azt én is nézegetem, "szemmel tartom", hogy ne kerüljön a közelembe.
2021. dec. 5. 20:26
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

De akkor valaki most már tényleg leírhatná, hogy hol lehet ismerkedni, mert tényleg semmi nem jó!

Ha élőben akarok, akkor megijed. Online nem válaszol. Vagy ha válaszol is , akkor mindenki facebookon, vagy instán akar beszélgetni. Nekem egyik sincs, ezért buktam egy csomó lányt.

2021. dec. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!