Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves budapesti férfi vagyok, bérszámfejtő, 2 szobás panelban élek, társat, később családot szeretnék. Hol lehet hasonszőrű korombeli nőkkel ismerkedni?
Melóban
Edzőteremben
Baráti körben
Igazából bárhol, ahol normális emberek is megfordulnak. Nem a helyen fog múlni
Köszi a tippet.Reflektálhatok rá?
1. Meló: egy 60 fős cégnél dolgozom valóban a legtöbbjük nő, de általában már családosok vagy 10-15 évvel fiatalabbak. Illetve nem érzem annyira komfortosan itt magam, hogy rányomuljak bárkire, hiszek a 'házi nyúlra nem lövünk'-re, itt dolgozni nem vagyok és külön akarom választani a magánéletet.
Az irodaházban már sok cég van, és van 1 nő aki nagyon bejön ( 3x láttam eddig ) de nem tudok róla semmit és alig néz vissza...
2. Edzőterem: járok jól sejted, de reggel ezért 80% férfiak vannak. Amúgy jó ötlet, hétvégén van hogy jönnek nők is reggel. De ott mégis milyen dumával lehetne hogy ne tűnjek komolytalannak vagy épp túl komolynak?
3. Baráti kör: véges, eléggé kicsi a társaságom nem ismerek sok embert. Tudom ez hatalmas deficit.
4. Online: próbáltam , 14 éves korom óta tehát 20 éve már. Nem jött be soha semmi, csak bénázások és egyre rosszabb a merítés...a nők pedig egyre több kanból válogathatnak.
Egyéb ötlet?
Hát sajnos nem. Nagyon sok 25 éves iszonyatosan gyerekesen affektálva beszél, még teljesen egyetemi évek stílusban beszélgetnek. Tudom mert sok gyakornok van itt a cégnél.
Nem az én világom a stílusuk. Én nem hiszek a 10+ év korkülönbségben hiába iszonyat divatos manapság...
És a vidéket miért zárod ki?Az is lehet,hogy remekül működne a kapcsolat és az összeköltözésig kellene csak az ingázást megoldani.
Annyira nagy a távolság közöttetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!