Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem után hol lehetne ismerkedni 27 evesen?
Járj vissza az egyetemi bulikba és egyetemi rendezvényekre, szakkörökre, előadásokra (nem egyetemi órákra gondolok, hanem konferencia előadások, stb.).
Az egyetemi rendezvények 90%-ára nem egyetemisták is bemehetnek, csak valamiért nem mennek. Én is ezt csináltam. 28 éves vagyok és a párom 21 éves, az egyetemre visszajárva ismertem meg.
Ezt egy másik (hasonló) kérdéshez írtam válaszként egy srácnak.
Szerintem ide is beillik, mivel az "egyetemen ismerkedjet" fel se soroltam.
---->Innentől csak bemásolom a másik válaszom.
-
Fontos az, hogy járj olyan helyekre, ahol ÚJ EMBEREKET ISMERHETSZ MEG!
Most felsorolok pár olyan helyet, ahol ezt megteheted.
Az, hogy elmész az már csak RAJTAD MÚLIK, és a TE HIBÁD HA NEM MÉSZ!
Menj el önkénteskedni.
Önkéntes étel osztás, önkéntes állatgondozás, Önkéntes szemétszedés, önkéntes AKÁRMI.
Biztos van ezer és egy önkéntes mozgalom, csak nem jutnak eszembe.
Menj el:
Focizni, Kosarazni, Röpizni, Kézilabdázni.
BÁRMI Csapatjátékot berakhatsz ide. Keress a környezetedben egy csoportot, akik rendszeresen játszanak együtt a játék szeretete miatt és csatlakozz hozzájuk.
Menj el és tanulj táncolni. (Ez amúgy KOMOLYAN A LEGJOBB! Mert ott tutira lesz nő is.)
Plusz Táncból is van ezer fajta, szóval válogathatsz. Minél többet megtanulsz annál jobb.
Menj el és tanulj FŐZNI.
Menj el és tanulj Harcművészetet.
Menj el és tanulj rajzolni.
Menj el egy társasjáték estre. Biztos, hogy vannak az interneten olyan csoportok, akik társasozni járnak össze.
Menj el kártyázni valakikkel.
Menj el egy BÁLBA. (most Covid idején oké nincs, de egyébként szüreti bál, őszi bál, farsangi bál. szoktak ilyenek lenni.)
Menj el este a városba és csapódj egy társasághoz. Bár ezt sokan nem merik, de ha az ember kellően szociális, akkor képes rá. Gondolom ha ennyire ötlettelen vagy, akkor ez nem fog menni, mert ez tényleg expert szint a szocialitásban. Szóval mindegy.
Menj el egy masszázs tanfolyamra, megtanulni masszírozni.
Menj el akárhova, ahol még NEM VOLTÁL.
Menj el könyvklubba.
Menj el otthonról!
Otthon nem lesznek nők, ott már megnézted, ezt tudom!
Máshol kell keresni!
Úgy a legegyszerűbb, ha valamit rendszeresen csinálsz és az ott lévő nőket megismered.
Ha egy olyan dolgot választassz ki, ami amúgy érdekel, akkor ott olyan ÚJ nőkkel fogsz találkozni, akikkel az érdeklődési köröd ebben egyezik. hát nem nagyszerű?
Menj el Mondoconra. Menj el fesztiválra.
Menj el koncertre.
Menj el tanulj zenélni.
Menj el Kórusba énekelni.
Menj el sportolni, lovagolni, billiárdozni, dartsozni, csocsózni.
De ezeket ne úgy, hogy egyedül elmész és billiárdozol, hanem konkrétan iratkozz be csoport foglalkozásra.
Ha 4-5 foglalkozás után azt érzed, hogy se nők nincsenek és nem is érdekel a dolog, akkor lelépsz. És jöhet következő hobbi, amit kipróbálsz.
De annyi féle hobbi van, mint égen a csillag.
Menj el csillagászatot tanulni.
Ha még volna kedvem, akkor sorolgathatnám Neked, de AZT A KONKRÉT HOBBIT úgysem tudom kitalálni, ami Téged érdekel.
Menj el a Magyar Tolkien Társaság találkozójára.
Menj el kirándulni. Vannak kirándulós csoportok.
Menj el néptáncolni. (Táncház)
Menj el pszichológiát tanulni.
Menj el elsősegélyt tanulni.
Menj el kutyaiskolába. (Kutyával)
Menj el pultosnak és akkor az emberek Tehozzád mennek és nem Te mész hozzájuk.
Menj játszani egy együttesbe és akkor is hozzád mennek a csajok és nem fordítva.
Menj el Star Wars, Harry Potter, Trónok harca vagy más rajongó csoport találkozóra.
Menj el templomba és ismerd meg az ottani közösséget.
Menj el ifjúsági találkozókra.
Menj el ifjúsági hittanra.
Menj el festeni.
Menj el ötvösnek.
Menj el agyagozni.
Menj el varrni.
Menj el íjászkodni.
Menj el akárhova.
Indulj!
6. Na még egyszer: Ne az egyetemi órákra járjon be, hanem az egyetemi programokra járjon el!
Esti egyetemi bulikra. Egyetemi könyvtárba menjen be. Vannak nappali egyetemi rendezvények, programok nem feltétlenül az egyetem területén. Mittudomén: Egyetemi mikulásozás, egyetemi sportnap, egyetemi stb...
#8 Én férfiként csinálom évek óta.
Mondjuk egyetemi városban (nem Budapest) és van egy rakás ivó cimborám úgy meg még könnyebb, mert mindenhonnan ismerek valakit. Vagy legalább valószínű, hogy valaki látásból ismer.
Viszont ez a kapcsolati háló pont azért létezik, mert szívesen ismertem meg új társaságokat és csapódtam hozzájuk. Szóval... kicsit tyúk vagy a tojás esete.
De a válaszom lényege, hogy én pasiként csináltam/csinálom ezt. Nem nőként.
(És csak egyszer vertek meg, de akkor sem fehérek, és nem azért mert "csapódtam hozzájuk".)
#7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!