Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jégpályán ismerkedni hogy lehetne, ha a csajok többen vannak általában?
Figyelt kérdés
Már egész jól belejöttem a korizásba és a köv alkalommal megpróbálnám az ismerkedést is, hátha sikerrel járok. Csak ahogy elnéztem a lányok társaságban vannak ott is javarészt, 2-en, 3-an meg 4-en. Max aki bénázik oda mehetnék segíteni meg ilyesmi azon agyaltam, vagy leszólítani őket, hogy nem e jönnek fogócskázni. Ötletek?2021. dec. 5. 18:54
2/23 anonim válasza:
Imádok korcsolyázni és korcsolyázni megyek oda, nem ismerkedni. Vagy rokonokkal, vagy barátokkal szórakozok, fenét fogok fogócskázni egy idegennel.
3/23 A kérdező kommentje:
Dejó hogy sehol nem lehet már.. Ha Facebookon ír az ember az a baj, ha diszkóba megy oda az a baj, ha utcán megy oda valaki akkor meg az a baj..
2021. dec. 5. 18:58
4/23 anonim válasza:
Ha bénáznék és egy vadidegen odajönne segíteni, nagyon kínosan érezném magam. Ha adja magát egy helyzet, az más, de így rágörcsölni, hogy te most azért mész jégkorizni, hogy ismerkedjél bárkivel, elég gáz.
5/23 anonim válasza:
Na lányok? Valaki fogócskázni?
Ezt egyébként én is ki fogom próbálni! Itt mögöttünk a játszótéren van egy csomó jó kis anyuka mikor jobb idő van! Meg fogom őket kérdezni, hogy nincs-e kedvük fogócskázni!
6/23 anonim válasza:
#3: ennyire zavar, hogy a nők szabadon dönthetnek az életükről, meg arról, hogy kitől akarnának bármit is?
7/23 A kérdező kommentje:
Gáz itt már ez az oldal is ahogy elnézem. Régi időkbe legalább lehetett normálisan ismerkedni, bár kár itt koptatni a sorokat, úgy is mindenki az okos telón éli az élete nagy részét.
2021. dec. 5. 19:10
8/23 anonim válasza:
#7: érdekes, én pl. asztali gépről írok, miközben dolgozom.
9/23 anonim válasza:
De most komolyan, kérdező, te, meg a hozzád hasonlók úgy képzelnétek az "ismerkedést", hogy ráböktök arra, aki nektek tetszik, mire az illető ellenvetés nélkül a rendelkezésetekre áll? Vagy hogy?
10/23 anonim válasza:
#9-es: Nem, nem, először fogócskáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!