Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért akarják okvetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarják okvetlen tudni (2 év alatt 3 nő mind megkérdezte tőlem pár nap után), hogy ahol élsz az albérlet vagy saját tulajdonú panellakás?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
61%

"Nálam ALAP szabály, hogy nem fogadok el pénzt sem rezsire, sem kajára, erre sok nő már nemet mond, és inkább nem jön. Akkor?"

Mert semmi nincs ingyen, és nekik nem tetszik az a fizetőeszköz, amiben kéred a részed.

2021. dec. 5. 18:13
 42/63 anonim ***** válasza:
0%
40. Az valóban izgi, ha valaki azt kérdezi "na és milyen ingatlan van a neveden?" de azt meg kérdezni se kéne, miért kérdezi.
2021. dec. 5. 18:19
 43/63 anonim ***** válasza:
31%

Paik is ugyanúgy megkérdezik.

Extra hisztisek vagytok. Azt sem szabad megkérdezni, mit dolgoztok, milyen végzettségetek van. Kb. semmit.

2021. dec. 5. 18:22
 44/63 anonim ***** válasza:
23%

43. Meg "szabad" kérdezni, csak nem abból a célból, hogy utána megszakítsd az ismerkedést egy előtte neked külsőre és belsőre is tetsző személlyel, mert a számodra nem jó választ adja anyagi javak tekintetében. És ne értsd félre az ismerkedést is meg "szabad" szakítanod nyilván, ha nem tetszik a válasz. Senki nem akarja megmondani kivel randizz. Most csak arról beszélünk, hogy a viselkedésedről megmondhatjuk-e a véleményünket, vagy sem. És persze, hogy meg, hiszen vélemény- és szólásszabadság van.

Ti hisztiztek amiatt, hogy egy anyagias emberre nehogy rámondjuk már, hogy anyagias. Miért nem lehet kimondani, hogy "Igen, én anyagias vagyok." Vagy itt mindenki tökéletes és senkinek nincsenek negatív tulajdonságai? Mindenki 100% jó embernek hiszi magát?

2021. dec. 5. 18:26
 45/63 A kérdező kommentje:
Hu, nem is tudtam, hogy ez ennyire fontos. Engem nem így neveltek annó, ugye 36 vagyok, csak tavaly vettem egy kis másfél szobás lakást. Azelőtt ilyen kérdés fel sem merült a nőkben, mert lakótársakkal éltem. De az utóbbi pár év...
2021. dec. 5. 18:37
 46/63 anonim ***** válasza:
48%
Pottyantani akarják a gyereket, ezért fontos az anyagi helyzeted. Mindenképp húzz gumit
2021. dec. 5. 18:38
 47/63 A kérdező kommentje:

,,Volt olyan hogy én 21 voltam, a pasi 30 és várta, hogy kész legyen a lakásom, hogy bekoltozhessen:DDD"

Atyaég, ez komoly? Én amikor nem volt lakásom és a nőnek volt, akkor amikor járni kezdtünk, mindig beszálltam a lakáshitelébe, vagy a rezsijébe, mert heti x napot azért az adott nőnél voltam. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy egy púp vagy here legyek a hátán.

2021. dec. 5. 18:40
 48/63 A kérdező kommentje:

Amiért azt is, hogy mi a foglalkozásod. Felmérik vele, hogy mennyit keresel.

Na hát sima szakiskolai oktatóként egyetemi diplomával nem vagyok egy infos milliomos, sima átlagbért viszek haza. Mondjuk ez nem zavarta őket, amíg ki tudom fizetni a havi törlesztőt (76 ezer ft, ami nem 140 mint egy albinál).

2021. dec. 5. 18:42
 49/63 A kérdező kommentje:

,,Mert semmi nincs ingyen, és nekik nem tetszik az a fizetőeszköz, amiben kéred a részed."

Mire gondolsz?

2021. dec. 5. 18:45
 50/63 anonim ***** válasza:
18%

,,Mert semmi nincs ingyen, és nekik nem tetszik az a fizetőeszköz, amiben kéred a részed."

Mire gondolsz?"

Arra, amire te is, hogy a pináért tartja el a nőket, de ezt a nők nem nagyon szeretik.

2021. dec. 5. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!