Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lányok! Ti egy 28-30 körüli fiatalembertől alaphangon elvártok minimum egy saját hitelmentes panellakást (legalább 8-10 millió ft)? Ha nincs, no party?
Már az előző kérdésednél is megmondtam, hogy a nők többsége nem így gondolkozik, nem érdemes erre alapozni a véleményed.
De ha már itt tartunk, talán nem pénzéhes nők között kellene keresgélni.
Ha valakinek az számít, hogy saját-e vagy csak bérled az ingatlant, azzal jobb is ha nem alakítasz ki kapcsolatot.
Nem értem ezt a magyar felfogást. Mindig csak a lakás, autó... Külföldön rengeteg ember él albérletben, ott nem számít, hogy van-e saját lakásod, sőt néhol az albérletet részesítik előnyben.
Én 28F vagyok, van saját lakásom, igaz nem volt 8-10 milla, nem Pest környékén lakom. Idén még szeretnék egy autót venni. De ha ismerkedem, akkor ezeket alapból nem említem, mert így legalább kiderül, hogy rám kíváncsi a lány, vagy a pénzemre. Sajnos sokszor járok úgy, mint amit leírtál. De ilyenkor tovább kell állni. Van rengeteg olyan lány, akinek a belső számít. Csak keresni kell.
Buta libakat fogtal ki. Manapsag 28-30 evesen nagyreszt azoknak van sajat, hitelmentes lakasuk, akiknek anyuka a segguk ala rakta. Rengeteg embert ismerek, akik nagyon is jol keresnek, de azert ahhoz, hogy egy 10-15 millios lakast megvegyenek, ugy raadasul, hogy ne legyen terhelt, ido kell.
Nyugi, a normalis nok nem ugy mukodnek, ahogy leirtad. :)
Hallod, ilyen felfogással légyszíves inkább k***@ázz, jó? NEM VALÓ NEKED A PÁRKAPCSOLAT!!!!
-Mi az, hogy a nő csak a testét adja bele?
-Hogy jön ide a gyerekszülés, amibe a pasi max a spermát adja, de a nő teste változik, ő hordja ki, a pasi semmit sem csinál az alatt az idő alatt?
-Hogy van pofád úgy beállítani az egészet, mint valami kereskedelmi tranzakciót???
Ha te tényleg így látod a dolgokat, akkor komolyan mondom, hogy nincs egy olyan nő sem, aki megérdemelné, hogy egy ilyen elmeháborodottal kelljen élnie, mint te. Gratulálok a szüleidnek, akik sikeresen félreneveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!