Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért akarják okvetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarják okvetlen tudni (2 év alatt 3 nő mind megkérdezte tőlem pár nap után), hogy ahol élsz az albérlet vagy saját tulajdonú panellakás?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiak. Lehet azért kérdezik mert ha saját ház, akkor betelepednének. Ingyen lakhatnának nálad, úgy vannak vele.

Tőlem a pasik kérdezik ugyanezt. Albérletet mondok.

Korábban amikor elmondtam hogy saját ház, azonnal átkapcsoltak golddigger parazita módba. Még nem is találkoztunk, de azt ecsetelték mennyivel jobb lenne nekem ha itt lakna velem egy férfi 😂 lenyírnák a füvet meg ilyenek. Rohadt nagy haszon.

2021. dec. 5. 15:54
 22/63 A kérdező kommentje:
Aranyásók lennének? Az nekem nem kell, nem vagyok milliomos. Így is még 10 millió hitelem van a lakáson, elég volt az önerőt 12 év munka után összekaparni.
2021. dec. 5. 15:57
 23/63 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, remélem, h ez csak álnaív kérdés és a valóságban azért kicsit több eszed van.

Egyértelmű, h a anyagi helyzetedre kiváncsi. Ha albiban vagy, akkor csóró vagy. Ha pedig saját lakás, akkor nyilván több a pénzed.

2021. dec. 5. 16:00
 24/63 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól nézel ki nagyon, de albérletben élsz akkor még lehet esélyed. De ha csúnya vagy, akkor nem igazán, sok a jó pasi és a szebb nők válogathatnak.
2021. dec. 5. 16:14
 25/63 anonim ***** válasza:
9%
Na miért? Mert pénzéhes MIND!
2021. dec. 5. 16:25
 26/63 anonim ***** válasza:
71%

Must have. Én egy jól kinéző, sok nőnek személyiségre is vonzó pasi vagyok, akinek előtte is voltak sikerei a nőknél, de mióta lett saját lakásom (szülői segítséggel IS), azóta ismerkedéskor sokkal kevesebb nő mond nekem nemet, mint előtte. Régen bizony gyakrabban volt ilyen, hogy tetszettem egy nőnek annyira, hogy eljöjjön velem randizni, de mondjuk randin kiderült egy-két dolog arról az anyagi háttérről, amit ő akkor onnan láthatott rólam és megszakította az ismerkedést. Azért írom, hogy amit láthatott, mert a másik ismerkedéskor nyilván ezeket látja, hogy van-e lakás, egyedül élsz-e vagy lakótárssal, autó van-e, de azt pl. nem láthatja hogy van a bankszámládon 10 millió mondjuk (amit éppen a lakásra gyűjtesz).

A 11-es is jó nagy baromságot írt. Képzeld én 1,5 éve is albérletben laktam lakótárssal és autóm sem volt, mégis volt kb. 10 millióm félretéve, mert annyira a lakásra gyűjtöttem, mint egy gép. Havi legalább +150 ezret tudtam félretenni, mert bevállaltam, hogy egy darabig nincs kocsi, nincs egyedül élés és cserébe előbb lehetett lakásom. Csak ezt így nyilván nem mondja az ember ismerkedéskor, hogy amúgy mennyi pénz van neki a bankszámláján félretéve. Ha akkor elvertem volna a keresetem kocsira, egyedül bérelt lakásra, nyaralásokra, (mert az menő, mert bejött volna sok nőnek), stb, akkor még mindig albiban laknék.

30/F

2021. dec. 5. 16:43
 27/63 anonim ***** válasza:
35%
Volt már rá példa, hogy egy csaj láthatóan visszább vett az erdeklodesbol miután megtudta, hogy csak berlem a 160nm-es családi házat. Így inkább el sem mondtam már neki hogy van 2 saját tulajdonú lakasom meg 3 garazsom ami mind ki van adva, plusz egy telkem amire építkezni kezdtem. Pedig elsőre nem tűnt aranyasonak, de 2 hónap után kezdte kimutatni a valós énjét. Persze nem vagyunk már együtt, de azóta úgy alakult, hogy egy tarsasagba járunk, és azóta döbbent rá ezekre a dolgokra. Látnotok kellett volna a tekintetét és a viselkedését 😁
2021. dec. 5. 16:50
 28/63 anonim ***** válasza:
30%

Nem ugyanúgy viselkedek egy albérletben, mint egy saját lakásban. Albérletben vigyáz mindenre az ember, mint a szeme világára, csendben van, én még átmenni sem mennék annyit, nehogy szóvá tegye a főbérlő.

Másrészt a hosszútávú tervek miatt sem mindegy. Nyilván nem az első találkozáskor kérdeztem rá (igazából később sem, a párom magától mondta, hogy van egy lakása), de ha ott tart egy kapcsolat, hogy rendszeresen járunk fel egyikünkhöz, akkor engem személy szerint érdekel a dolog. Simán csak azért, hogy tudjam, hogy tervezzem az életem az adott személlyel. Nálunk a következő 1-1,5 évben esedékes az egyetem elvégzése és utána esetleg egy másik városba való költözés, amivel kapcsolatban nem mindegy, hogy már most gyűjtenem/gyűjtenünk kellene albérletre, vagy simán csak beköltözünk a barátom lakásába (természetesen részemről nem ingyen).

2021. dec. 5. 16:54
 29/63 anonim ***** válasza:
26%

De jó, ha a pasidnak van lakása, nem kell gyűjteni, csak beülni.

Még mindig nőként mondom, és tátom a számat ezeken a kommenteken.

2021. dec. 5. 16:57
 30/63 anonim ***** válasza:
69%
A pasik legalább ennyire aranyásók. Én reggeltől estig dolgozom lányként, de pár éve kaptam egy kis lakást a nagyszüleimtol mikor még hozzá lehetett jutni olcsón. A velem korúaknak (25-30) általában az az első kérdésük, hogy van-e lakásom, ahol romantikazhatunk-e ha úgy alakul:D Hát mondom f.sza. Volt olyan hogy én 21 voltam, a pasi 30 és várta, hogy kész legyen a lakásom, hogy bekoltozhessen:DDD
2021. dec. 5. 17:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!