Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarják okvetlen tudni (2 év alatt 3 nő mind megkérdezte tőlem pár nap után), hogy ahol élsz az albérlet vagy saját tulajdonú panellakás?
8-as, tudom, hogy albérletből is tovább lehet, van, aki nem is akar sajátot venni, míg nem tudja pontosan, hogy hol akar élni stb. De szerintem ez egy ponton teljesen normális kérdés annak, aki komoly kapcsolatot keres és már 30 körül van.
Most lehet mondani, hogy mit számítanak ezek, csak szeressék egymást, de azért ez nem teljesen így van, még sok férfinak is számít, hogy a nőnek legyen valamije, amit ha összeraknak, akkor tudnak valamiféle közös életet építeni.
14
Az nem aranyásás, ha egy nő elvarja, hogy a pasinak legyen saját lakása 30felett
15
De mindenképp anyagias hozzáállású. 30 évesen csak akkor van saját lakása valakinek ha örökölte vagy olyan gazdag családból származik hogy a szülők megvették neki. Ha 24 évesen kezd dolgozni hogyan keresne 6 év alatt 30 -40 milliót (budapesti lakás ) árát pályakezdőként és mondjuk úgy hogy közben egy albérletet fizet és önálló. Keres mondjuk 250 et és marad neki havi 30 amit félre tudna tenni. Hogy tegyen félre így 40 milliót hogy a hozzád hasonló nőnek megfeleljen ?
Mondom ezt úgy hogy nekem van lakásom , de örököltem. Másként nem lenne 32 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!