Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarják okvetlen tudni (2 év alatt 3 nő mind megkérdezte tőlem pár nap után), hogy ahol élsz az albérlet vagy saját tulajdonú panellakás?
Szerintem ebben nincs semmi ha ismerkedik az ember.
Most nyilván nem első randi első kérdése legyen, de az ember beszélget mindenféléről, hobbi, család, munka. Ha szóba jön a lakás, szerintem semmi gáz nincs abban ha megkérdezi valaki, hogy a sajátod e.
Én se veszem zokon nő létemre.
Hozzá tartozik ahhoz, hogy megismerd a másikat.
Mert ha hosszútávon tervezünk, akkor jobb, ha van lakása, amiből tovább lehet lépni, később összeköltözni, esetleg család. Én nem vagyok aranyásó, nekem is van lakásom, egzisztenciám, szóval jó, ha a másik is hasonlóan áll. Szülőkkel lakás, kolesz, lakótársak nálam teljesen kizáró tényezők és sok nő így van vele, még ha így konkrétan nem is vallják be.
27/N
én például így tudtam meg az illetőről, hogy mivel sajátja, ott akar maradni, nem költözne, nem adná ki másnak. Én meg nem akarnék később abba a városba költözni. na bumm.
Nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni a másikról…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!