Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen macskával lehet jól csajozni? Panellakásról lenne szó
Figyelt kérdés
Nem konkrétan, hanem csak úgy általában2020. szept. 24. 16:24
1/22 anonim válasza:
mindenképpen kandúr legyen, hogy pótolja a te hiányzó tökeidet
2/22 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy milyen a macska, hogy bánsz vele xD
3/22 anonim válasza:
Jó nagy karmai legyenek, hogyha hozzá vágod egy nőhöz akkor bele akadjon és a macska lábainál fogva magaddal tud húzni hazáig.
4/22 anonim válasza:
Mondjuk, a Jaguar kocsikon lévő embléma működhet. Bár, a panellakás ezt kizárja.
6/22 anonim válasza:
Elég szánalmas, hogy csak ezért akarsz macskát.
Mondjuk egy plüssel nagy sikert aratnál szerintem.
Cuki is gondozni sem kell, mindenki nyer!
7/22 anonim válasza:
Hát nekem pl az exem ( n ) rühellte a macskámat. Eleinte szerette, de ráeszmélt, hogy milyen akaratos, nyávogós állat és utána dögnek hívta, meg egyéb szépségeknek. Szerintem ha olyan lett volna a helyzet, fel is rúgja.
8/22 anonim válasza:
Hagyjátok, csak simán jelentsétek. Pár napja kutyával kérdezte meg ugyanezt, heti 1x előkerül.
9/22 anonim válasza:
kutyával és koktéllal is.
ha valahol ezt látod a nyitó kérdés alatt, hogy "Nem konkrétan, hanem csak úgy általában", akkor az emberünk előbukkant..
10/22 A kérdező kommentje:
#7-es akkor nem minden nőnél működik a macska flörtöléshez?
Leginkább kik azok akiknél működik?
2020. szept. 24. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!