Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska és teknős panellakásba?

Macska és teknős panellakásba?

Figyelt kérdés
Szeretnék macskát venni, de van egy ékszerteknősöm és félek, hogy nehogy a macska bántsa majd. Van okom aggódni vagy lehet valamit tenni, hogy mindkét állat megférjen egymás mellett?
2017. júl. 28. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A macskának nem jó pannelban. Ezt gondold meg jól. Vinnéd-e le sétálni, honnan lenne a cicus stb...
2017. júl. 28. 08:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lesznek ne aggodj. Nekem madaram van és cicáim. Megtanítottam, hogy ne bántsák. Egy teknőst amugy is nehezebb bántanilyuk mint egy madarat és kevésbé is izgi nekik.
2017. júl. 28. 08:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az en teknosomet nagyjabol annyi atrocitas erte,hogy mikor a cicam ivott az akvariumbol az egyik labaval raallt szegeny teknosre.Mikor kiraktam setalni a teknost egy darabig nezegette a cica,de nem igazan kototte le.
2017. júl. 28. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Panelban lakom 2 macskával. Boldog, kiegyensúlyozott egészséges macskák. Nem hinném, hogy a teknőst bántaná.
2017. júl. 28. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántja a tekit, akkor se nagyon tudná, ha akarná. És tökéletesen boldog lehet a panelban, ha eleget foglalkozol vele.
2017. júl. 28. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy bántaná a teknőst. És jól elvan lakásban is, ha mindene megvan. Erkélyre védőháló, stb. alkalmatosság kell, ki ne essen, ha lekerítitek, ott tud levegőzni, mert az nem árt. Ablakra szúnyogháló szintén ezért, bukóablakkal pedig nem lehet egyedül, mert beszorulhat a résbe, elég komoly következményekkel. A lakással szembeni elvárás kb. ennyi.
2017. júl. 28. 14:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, az utolsó válaszolónak meg külön a praktikus tanácsokat.
2017. júl. 28. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem két kutyám van, egyik sem próbálta meg soha bántani a teknőst. Egyszerűen nem érdekli őket, annyira nem, hogy képesek ráfeküdni, mintha ott se lenne. A teknős pedig nagyon bírja őket, folyton követi őket, a hasukra akar feküdni stb. Amúgy ilyen közeledésnél a kutyák általában megijednek tőle :D Szerintem kb hasonlóan érkezne a macska is, kiindulva a szomszéd macskáiból.
2017. aug. 2. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Eleg felelotlenseg, hogy kutyaval osszeengeded a teknost!

Tudom, mindenki "ismeri, es megbizik' kutyajaban, de mindegyiket erdekli a teknos, ebbol vannak a legtobb akar VEGZETES "balesetek' a felelotlen gazda miatt.

Alapbol nem is szabad oket maceralni, ez nekik stressz, ha kiveszed oket!

2017. aug. 11. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Hű, te is ismerheted úgy alapvetően a kutyákat :D
2017. aug. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!