Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti szénné röhögnétek azt a férfit, aki bár szimpatikus nektek, de 29 éves korára csak egy panellakása van (42 négyzetméter, azt is kapta szülőktől) és csak egy 3,2 milliós új Dacia Dustere van hitelmentesen, amit ő vett 3 év munkából?
LESZAROM!
De tényleg. leszarom, érted? Szeressen.
Ne viccelj már! Dehogyis!
Abba minden értelmes nő bele tud gondolni, hogy manapság sajnos diplomával sem feltétlen könnyű elhelyezkedni!
Semmi gond nincs ezzel :) Ha nem azt akarja, hogy én tartsam el, akkor ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak. Legalábbis nálam :)
kicsit jobb hátszele van, mint másoknak, na és?
Attól még lehet értékes ember.
Melyik vagy Te? A csaj v a pasi?
Mi az hogy "CSAK" egy kisebb lakása van? Más 30 év munkával ér el Ennyit, vagy Ennyit se! És ha a Szülei vették? Ha tudja értékelni azt amikye van, akkor ezzel sincsen semmi baj. Ha a pasi vagy, akkor ezt a baromságot verd ki a fejedből!
ha csaj vagy, akkor meg szégyelld magad!!!
F
Ezt nem kellene kiröhögni mert egy új autó önerőből azért elég jó dolog.
Én 3 év alatt max 600.000ft-ot tudok majd félretenni úgy, hogy a szülőkkel élek de még nem is dolgozok 3 éve úgyhogy nekem még az is messze van hogy egy 3-4 éves autót megtudjak venni.
Egy lakás nem sokat ér ha nem tudod magad eltartani, mármint úgy nem ér sokat, ha te akarsz élni benne egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!