Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a pasimtól, hogy mindig furikáztatni akarja magát velem?
Egy pasi szeret autókázni.
Értem?
# 5
Te idióta! Azért feminista valaki, mert nem akarja elvinni folyton a barátját mindenhová? Főleg ilyen benzinárak mellett, lol... Még ha legalább nem venné természetesnek, és nem élne vissza vele, akkor egy fokkal jobb lenne.
Persze, majd mindjárt el is tartok egy pasit, mert ha nem teszem, feminista r.ibanc vagyok!
Én sem furikáztatom magam, és soha nem várnék el semmit hasonlót, így ha az én barátom művelné ezt, bizony helyretenném elég durván.
Most akkor Dacia, vagy Mercedes? :)
Amúgy ezt nektek kéne megbeszélni, pl így: drágám, kezd egy kicsit elszállni a költségvetés a tankolás miatt, szeretném egy kicsit csökkenteni az authasználatot. Mi lenne ha rendesen busszal járnál mint rég? Olykor lehet autókázni, de nem fér bele hogy mindíg... pl így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!