Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Borderline vagyok és szerelmes, akkor mindenképpen függök a pasimtól?
Írj már magyarul te szerencsétlen.
Határmenti vagy ? Akkor mindenképpen függsz tőle.
az előzőeknek: ha valamit nem tudtok, keressetek rá a kugliban
kérdezőnek: attól függ milyen fokú ... a függés oka egyébként nem feltétlenül a Borderline, egyszerűen ilyen vagy
Elolvastam, mi az a borderline.
Sztem jó, ha van egy ember melletted aki vigyáz rád és segít megtartani a lelki egyensúlyt.
"és segít megtartani a lelki egyensúlyt"
Sajnos ez nem működik. A borderline nem képes kötődésre, előszeretettel rúg bele abba, akit szeret. Nagyon nehéz elviselni.
Kérdező: összefüggés van, de nem úgy, hogy függsz vagy sem... totális ambivalencia jellemzi a borderline párkapcsolatot (életemben két border partnerem volt, nekem mindkettő menny és pokol volt egyszerre). Nem lehetek stabil pont, mert ezt egy border egyszerűen nem engedi... ahogy elkezd kötődni, rögtön elkezd "bántani", akarta ellenére! Remélem, kezelteted magad, mert szerencsére az állapot javítható, és ez bizonyos kor után spontán javulás is bekövetkezhet, de kezelés nélkül egy border kapcsolat mindkét fél számára iszonyú...
A borderline vagy bipoláris személyiség egy idő után elviselhetetlen egy kapcsolatban. Ha szereted a párodat, akkor keress fel szakembert.
Az én exem nem fogadta el, hogy valami nincs vele rendben, ezért esély sem volt a kezelésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!