Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek honnan lehet tudni, hogy a szerelembe vagyok szerelmes vagy tényleg az adott személybe?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
a szerelem az adott személy miatt jön létre, szóval a személybe
2013. máj. 26. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez a két dolog nem igazán különül el, de mégis csak neked kell érezned
2013. máj. 26. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ismered az illetőt? A hibáit, az értékeit egyaránt? Meg tudod fogalmazni, hogy mik azok a tulajdonságai, amik fontosak számodra?
2013. máj. 26. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Az első normalis kapcsolatom, már nagyon vágytam erre. Jelenleg hiányzik a csokja, az ölelése, a kézfogása, a mosolya....Nagyon rendes srác, levesz a lábamrol, olyan aranyos, romantikus lélek. Már első látásra tetszett. De nem tudom eldönteni, hogy ő hiányzik vagy csak az az élmény amit vele élek át és már oly rég akartam. Kezdem megszeretni, úgy érzem. De ez más, mint az eddigi rózsaszín kodjeim olyan pasik iránt, akiket nem is ismertem igazán sokszor. Nála nem az elsöprő rajongást érzem, hanem szeretetet, boldogságot, megnyugvást és ezzel egy oly régóta dédelgetett álom valóra válását.
2013. máj. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!