Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik vagy nem illik hozzájárulást kérni a rezsihez a munkanélküli pasimtól?
Figyelt kérdés
Nekem van munkám, nem túl magas, de fix fizetéssel, ő alkalmi munkákból él, de télen alig van ilyen. Lelkiismeretfurdalásom van, ha elkérem a rezsi felét, de eltartani se akarom. Most gyakorlatilag mindent én fizetek. Mit csináljak?2013. dec. 13. 10:30
2/32 anonim válasza:
kérd el a felét.
más kérdés hogy ilyen pasival nem járnék.
és nem tartanék el senkit.
3/32 anonim válasza:
Gondolkodj el, miért nem akarod eltartani.
Nekem most nincs munkám, a páromban fel se merült, hogy ne tartson el. De amikor neki nem volt, én is szemrebbenés nélkül kifizettem mindent neki. Ilyen egy normális kapcsolat, ahol a felek hosszútávra terveznek.
5/32 anonim válasza:
Pióca szagot érzek.Dobjad!
Legyen már tartásod aranyom!
6/32 A kérdező kommentje:
Hja, csak múlt héten volt egy elszólása, hogy neki jó így és nem is akar dolgozni... Eddig hittem neki, hogy nem talál munkát.
2013. dec. 13. 10:38
7/32 anonim válasza:
Miért nem kerestek neki közösen munkát?Miért nem iratkozik be vhová és tanul meg vmi szakmát?
8/32 A kérdező kommentje:
Azon már túl vagyunk.
2013. dec. 13. 10:42
9/32 anonim válasza:
Úgy hallottam,hogy megüresedik nálad egy ágymelegítő pozíció.
Van munkám és még a WC üllőkét is lehajtom magam után ;)
10/32 anonim válasza:
mondjuk eleve nem normális az a nő aki beköltöztet magához férfit, pláne munkanélkülit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!