Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a pasimtól néha, ti is éreztetek már így?
Nemtudom öszintán megmondom, hogy fogalmam sincs. Én is pillanat alatt tudok átálni dühösből szerelmesbe, de amikor utánamennék akkro ugye a fent melitett verzio van, mikor megvono ma vállam és arrébb megyek akkor "jaj te nem törödsz semmivel" amikor meg probálo maz arany középutat megtalálni akkor meg "mondj már vagy csinálj valamit mert ez k*rvára irritálo, hogy semmit nem teszel"
Szoval én is csak azt tudom mondani, hogy rosz lora tettél, ö nem a te nagy ő-d...
nagyon szeretem,de úgy érzem,ilyen különbségekkel nehéz kapcsolatot egyszerűen fenntartani,én pedig nem érzem,hogy huszonévesen szenvednem kéne,ahogy itt jó pár lány csinálja.
a napokban írt ki egy csaj egy kérdést,hogy a pasija túl lelkizős,ő meg földhözragadt,kb mi is ilyen pár vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!