Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye más dolgokkal is lehet helyettesíteni a szerelmet, szexualitást, érzelmeket?
9-es, azért zárkózom el, mert ég a búrám amiatt, hogy volt egy közelemben élő elvált, szintén 2 gyermekes férfi, akivel pár napig leveleztünk, de csak napi 2 levél erejéig esténként és nem írtam az utolsó levelére már semmit. Összejöttek a dolgok az életemben negatív értelemben. Akkor került be egy közeli rokonom a kórházba és haldoklott. 3 hétig húzta gépeken és meghalt. Mivel alig volt 2 évvel idősebb nálam, így nagyon megviselt. A temetése is a hamvasztás miatt csak most lesz majd a jövőhéten. Örülök annak, ha kirugdalom magam depiből.
Szóval, mivel neki nem válaszoltam neki sem, így nem tartanám fernek mással sem az ismerkedést.
Neki meg már ennyi idő után nem írok vissza, mert úgysem értené meg, hogy mi bajom van. Így maradok annál, hogy jelenleg csak a gyerekeimnek élek.
Dehogy lehet.
Nő vagyok, a 30-at töltöttem nyáron, több mint 7,5 éve még csak nem is szexeltem.
Tavaly nyáron magamhoz vettem két kölyökkutyát, igen, azzal a céllal IS, hogy pótolják/helyettesítsék az említetteket (lehet 0-ra pontozni ezért...). Nagyon szeretem őket, rengeteget jelentenek számomra, azt hiszem, a teljes és végleges bekattanástól is megmentettek, de ennyi. Ugyanúgy szenvedek a hiánytól, a nélkülözéstől. Ezen semmi nem segít, aki mást állít, annak talán az igényei alacsonyabbak.
Laza kapcsolatot akár találhattam volna, mert nagyon sok szép lány jelöl engem társkeresőn, de köszönöm, nem szeretnék valakinek a tízezredik lenne, betegséget sem.
Harminckilenc éves nőnek üzenném, hogy nagyon sok kitartást kívánok. Sajnálom és részvétem. Kegyetlen ez a koronavírus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!