Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye más dolgokkal is lehet helyettesíteni a szerelmet, szexualitást, érzelmeket?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, 39 évesen már feladtam. Nem lenne nő, aki engem választana, még a rosszul kinézők közül sem, így arra az elhatározásra jutottam, hogy nem próbálkozok. Az érzelmeket, szexualitást, szerelmet megpróbálom terelni.#érzelmek, szerelem, szex nélkül
2021. nov. 28. 15:22
2/17 anonim válasza:
Jól teszed. Több maradjon nekem:)
3/17 A kérdező kommentje:
Például a szexualitás helyett sokan azt tanácsolják, hogy sportoljunk. A szerelem, érzelmek viszont már más kategória.
2021. nov. 28. 15:36
4/17 anonim válasza:
39 éves nő vagyok, több éve nincs senkim, nem is erőltetem a gyerekeim miatt, de annyira nem lennék önbizalomhiányos, hogy még azt is elhiggyem, hogy a ronda pasiknak se kellenék....
Szedd össze magad és fogsz majd találni hozzád illő nőt!
U.I: Nem kérek privátot!
6/17 anonim válasza:
Akkor másképp fogalmazok: hiába küldesz privátot, privátra nem válaszolok. Így jobb, kedves 5-ös?
7/17 anonim válasza:
Nem lehet helyettesíteni,ha már egyszer szexeltél az életben,akkor hiányozni fog.A sport csak ideig-óráig feledteti veled.
8/17 anonim válasza:
A figyelmedet tudod bizonyos időre elterelni, sporttal, munkával, barátokkal, hobbival stb...
Ezek a dolgok nem helyettesítik a szerelmet sem, és a szexualitást sem.
Ha ezeket lehetne helyettesíteni, akkor mindenki könyvet olvasna a szerelem helyett, és úszni járna szex helyett! :D
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet! :)
9/17 anonim válasza:
Én nem küldenék neked privátot, van nekem elég bajom enélkül is. de küldenének mások és szerintem ne zárkózz el ettől. Lehet valami jó jön ki belőle. A levelezésbe nem halsz bele:) Úgy gondolom, hogy megérdemled, hogy szerethess valakit a gyerekeiden kívül.
10/17 anonim válasza:
Olvasás, háziállat, sorozatok.
Nem helyettesítik, de egy időre kikapcsolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!