Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kora után esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kora után esélytelen egy férfinak, hogy barátnőt/feleséget találjon?

Figyelt kérdés
30 feletti magányos férfinak már abszolút esélytelen, hogy nője legyen? Sok harmincas nő is idősnek tartja a 30 feletti férfiakat...

2021. nov. 24. 20:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
18as jól látja ...
2021. nov. 25. 11:28
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Előzőnek és #18-nak üzenem, hogy így igaz. Nem szabad összejönni valakivel aki nem tetszik csak azért hogy ne legyél egyedül. Inkább a magány örökre mint egy rossz kapcsolat megalkuvással.
2021. nov. 25. 11:32
 23/32 VincentLaw ***** válasza:
62%

Hát így visszatekintve nálam talán ez a 27-28 éves kor lehetett, mert azóta akármennyi próbálkozásom volt, kudarc volt az összes. Most 33 vagyok.

Persze lehetett volna barátnőm, de a panzer hadosztály nem a célcsoportom. Én is így vagyok vele, mint amit a #22 írt.

2021. nov. 25. 12:10
 24/32 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2021. nov. 27. 10:50
 25/32 anonim ***** válasza:

Próbálkozz, de hagyd is, hogy menjenek a dolgok...

Nem lehetetlen, higgy benne kérlek! Össze fog jönni és még talán boldogok is lesztek... :-)

2021. nov. 27. 10:55
 26/32 anonim ***** válasza:

Amíg be vagy feszülve megérzik és messziről elkerülnek. Csináld amit szeretsz és ne foglalkozz velük, nekem működik!

Aki nagyot markol keveset fog. Ez nagyon igaz szerintem erre. Élni kell aztán vagy jön vagy nem.

2021. nov. 27. 19:56
 27/32 anonim ***** válasza:

Egy férfi ha már nem foglalkozik párkereséssel, akkor sosem fog találni.

Ez nem úgy van mint a nőknél, hogy majd akkor szedik fel amikor már nem is érdekli annyira. A férfit ha nem túl vonzó, sohasem szedik fel, ha elengedi vége

2021. nov. 27. 20:05
 28/32 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy ne foglalkozz vele mert ha azt csinálod amit szeretsz boldog vagy, ergo kívülről azt látni, hogy jól érzed magad és jó esetben tényleg az leszel.😀

+közben meg legyél nyitott (ha látsz lehetőséget ne szalaszd el!)

2021. nov. 28. 05:32
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha nincs anyagilag toppon egy 30as férfi, akkor szinte lehetetlenség barátnőt találnia.
2021. dec. 1. 18:34
 30/32 anonim ***** válasza:
75%

30 felett a női elvárás:

3 szobás tehermentes ingatlan egy jó kerületben egy jó házban, újszerű vagy újépítésű. Ha vidéki a nő akkor lehet agglomerációs ház is.

Kockás has, 180-190 centi magasság.

10-15 millás megtakarítás.

20+ centis kolbász.

Minimum 20-25 ex, hogy legyen tapaszalat de 0 gyerek.

Minimum 10-20 fős baráti társaság, hatalom, hobbik, sport tevékenységek.

2021. dec. 2. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!