Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő szemében gáz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő szemében gáz és esélytelen az olyan férfi, aki 30 felett a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 19:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Csepeli panelben igen. De szerinted ide: [link] melyik pitsa nem költözne be?
2021. szept. 24. 19:10
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Itt van egy 26 éves nő, s rinyál , hogy otthon terrorizálják. Senki nem bántja. Nőknek jogukban áll valakin élősködni. Így neked is.
2021. szept. 24. 19:10
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2021. szept. 24. 19:12
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem minden nő szemében, csak az érett, legalább minimálisan tapasztalt férfire vágyók szemében. Akinek papucs kell felveszi.
2021. szept. 24. 19:18
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

1-es én randin közöltem, hogy többgenerációs házban lakom, és építés alatt van egy másik telken egy másik házunk. Persze nem így fellengzősen, inkább a nehézségeket meg a sok ügyintézést emeltem ki.

Le se tojják, lúzer vagy a szemükben akkor is.

De én meg úgy vagyok vele, hogy nem tudja mit vesztett :D 31f

2021. szept. 24. 19:21
 6/19 anonim ***** válasza:
35%
Ja és alig bírom visszatartani a nevetést, mikor a pesti 50 négyzetméteres "panelproli" húzza a száját nekem, mondom anyukám, te tized ennyit se tudsz felmutatni csak h a szüleidtől elmenekültél 20 évesen és 30 évesen meg albérletben laksz, amit egy vadidegennek fizetsz...
2021. szept. 24. 19:31
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem minden nő szemében, viszont sok esetben hátránnyal indulsz.
2021. szept. 24. 19:41
 8/19 anonim ***** válasza:
29%
Anyu mellől könnyű elérni dolgokat. Bárki meg tudja csinálni. Viszont önállóan megküzdeni és fejleszteni önmagunkat, mellette élettapasztalatot szerezni és kiélni az agglegény korszakot sokkal többet ér egy nő szemében.
2021. szept. 24. 19:46
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

8-as és mindent elérni amellett, hogy a szüleidnek ahol lehet segítesz és foglalkozol velük, sokkal nehezebb. Ha nem lenne az, akkor mindenki otthon lakna. Sokan ezt nem bírjak elviselni és csak megpattannak otthonról, majd képmutatóan előadják, hogy ők önállók.

Sokkal könnyebb az idődet menedzselni meg úgy kb az egész életvideledet egyedül, ahol csak magaddal kell foglalkozni.

2021. szept. 24. 20:08
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
csak ezen az oldalon
2021. szept. 24. 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!