Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő szemében gáz és esélytelen az olyan férfi, aki 30 felett a szüleivel él?
Hat nem dobna rajtad a dolog apukam! Biztos nem erre gerjednek a 2.randin hogy wow vegre egy 30+ os ferfi aki meg a szulokkel el! Pont ezt kerestem. Ja nem. :D
Masreszrol ha ugyse akar veled osszejonni es csaladot alapitani senki es orokke szingli leszel, teljesen felesleges kulon koltozni.
Bekoltozhetsz a munkahelyedre is ha otthon nem var senki. :(
Nem am 😂😂😂😂😂 szerintem kezdj uj eletet! Uj sajat lakassal! Jarj edzeni! Jarj fodraszhoz ha maradt hajad! Kapd rendbe magad! Etkezz egeszsegesen! Es csak jon egy elvalt 3 gyerekes anya aki megker h vedd el felesegul!
Nem am 😂😂😂😂 jon egy kedves gyerektelen ha mar gyerekre varo bomba csaj! És megvaaaan a HAPPY END 😍😍😍😍
25n
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ezért tudom nehezen elhinni, mert itt majdnem az összes hozzászóló nő számára esélytelen az ilyen férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!