Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kora után esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kora után esélytelen egy férfinak, hogy barátnőt/feleséget találjon?

Figyelt kérdés
30 feletti magányos férfinak már abszolút esélytelen, hogy nője legyen? Sok harmincas nő is idősnek tartja a 30 feletti férfiakat...

2021. nov. 24. 20:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg ha kellően beleveted magad valami hobbiba észre se fogod venni. Eddig teljesen rá voltam feszülve a pártalálásra de egy hete valami megváltozott aztán nem is érdekel.

Minden korosztály lehet sikeres úgy is mondhatjuk lehet szerencséje. Magamról tudom, hogy annyi közösségi élettel amim van soha nem lesz. És hogy netes se keresgélek méginkább nem. De most nem zavar egyáltalán.

2021. nov. 25. 06:55
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy harmincas.
2021. nov. 25. 06:57
 13/32 anonim ***** válasza:
27%

35 F vagyok, incel. Sok sok éve egyedül, csak próbálkozás volt az is évek óta.

Esélytelen, nagyon kicsi az esély.

Miért is? Mert a nők vagy macskáznak-kutyáznak-önmegvalósítanak-barinőznek, vagy már foglaltak és babáznak vagy Chadre/Gazdagékra/Kigyúrtakra mennek rá.

Átlag srácnak esélye nincs.

Kortól függetlenül...de 30 évesen leg rosszabb a megány utána megszokja az ember... én is kezdem...

35F incel

2021. nov. 25. 07:30
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

Ha tesznek a fejedre a nők, akkor bármilyen életkorban teljesen esélytelen.

A huszon és harmincéves korokban pont ugyanannyire mint fiatalabb korban vagy nyugdíjas korosztályban.

Ha nem vagy igénytelen teljesen, és mellette nem is tudsz sokat felmutatni magadból, akkor teljesen esélytelen hogy valaha is párt találj

2021. nov. 25. 10:32
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

Esélytelen, vakszerencse és nagyon le kell adni az igényekből. Ez utóbbi ami a legtöbb embernek lehetetlen pedig ha lentebb adnának menne...

De minden nőnek görög FÉLISTEN kell....

2021. nov. 25. 10:34
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem az. Több példa is bizonyítja a baráti körömből, illetve nekem is lehetne már barátnőm/feleségem ,de eddig senki sem fogott meg. A kérdés hogy neked bárki megfelel-e, ha igen akkor könnyen lehet?
2021. nov. 25. 10:44
 17/32 anonim ***** válasza:
74%
lentebb kell adni mondom
2021. nov. 25. 10:46
 18/32 anonim ***** válasza:
76%

Lentebb adni:

Nők a felső 20%-ból kell hogy lentebb adjanak, férfiak pedig a felső 80%-ból

Engem nem érdekel a nők mit csinalnak, de én egyedül döglök meg inkább mint hogy lentebb adjak a 80%-ból

2021. nov. 25. 10:54
 19/32 anonim ***** válasza:
90%

Miért lenne esélytelen? Az én barátom 32, egy éve vagyunk együtt.

A huszon/harminc éves korosztálynál keresgélj.

22/L

2021. nov. 25. 11:17
 20/32 anonim ***** válasza:

Ülj le egy negyed órára és komolyan gondolkozz el azon hogy miért kell neked egy nő. Úgy gondolod hogy boldogabb lennél? Úgy gondolod hogy hozzáadna valamit az életedhez?

Feltételezem ezen felül azt hogy érzékeny lelkű ember vagy hiszen általában az ilyesfajta szokott nőtlen maradni, tehát gondolkozz el azon is hogy ha esetleg rosszul sülne el és szétmennétek/megcsalna/otthagyna azt hogy viselnéd.

2021. nov. 25. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!