Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már, hogy esélytelennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy esélytelennek tűnt de mégis sikerült?

Figyelt kérdés

Voltatok már úgy, hogy a kiszemelt ember számotokra elérhetetlennek tűnt de valahogy mégis sikerült összejönni vele?

Tudnátok írni erre pozitív példákat?

Az a helyzet, hogy van egy nő ismerősöm, kb baráti, haveri a viszony kettőnk közt. De nézőpont kérdése, elég ritkán beszélünk pláne ritkán találkozunk. Egy régebbi ismertségről van szó.

Minden objektív szempont szerint egy szép nőről van szó, számomra pedig abszolút tökéletes.

Ennek ellenére én saját magamat külsőre messze nem tartom tökéletesnek.

Nem vagyok kifejezetten csúnya sem, de semmi extra. Átlagos magasságom van, hozzá egy normál súly. Jóképű nem vagyok, átlagos arcom van.

Számomra úgy tűnik, hogy semmi esélyem, mert egy ilyen nő szinte bárkit megkaphat, miért érné be velem?

Szóval jó lenne olvasni pár üdítő kivételt, hátha van akinek sikerült "vesztes" helyzetből összehozni egy jól működő kapcsolatot a kiszemeltjével.

23/F

2021. nov. 21. 00:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen más szitu, nálunk a korkülönbség és a fiatal korom okozott akadályt. 6 évet vártunk egymásra, soha nem mondtuk ki, de valahogy egyértelmű volt mindkettőnk számára. Ahogy 18 lettem, összejöttünk, voltak nagy nézések a környezetünkben. 😄 Idén voltunk 22 éves házasok, a mai napig oda vagyunk egymásért.
2021. nov. 21. 01:12
 2/13 A kérdező kommentje:

De jó ezt olvasni!😀

A korkülönbséget kifejtettem, az szintén a hátrányomra van, ugyanis pár évvel idősebb nálam.

Engem abszolút nem zavarna, de azt tapasztalom, hogy huszonévesen a nők inkább egy idősebb férfit keresnek vagy max velük egykorút. Az én pár év mínuszom szintén hátrányt jelent most..

De még a korkülönbség hagyján, sokkal inkább a külső amiben elmaradok tőle.

2021. nov. 21. 01:23
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Milyen aranyos fiúnak tűnsz, jó ég!🥰❤️

Biztosan szerencsés hölgy/lány, akit kinéztél magadnak és remélem, hogy élni fog a lehetőséggel. Főnyeremény vagy!

2021. nov. 21. 01:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Haver, dobj be 2 tüskét, aztán kapd össze magad. Nagyon maszatolósnak tűnsz.

40F

2021. nov. 21. 04:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ahelyett, hogy ezen agyalsz, hívd el randizni, és akkor egyből kiderül!
2021. nov. 21. 07:43
 6/13 anonim ***** válasza:
19%

Amúgy többször is.

Volt, hogy 3 évig kellett kajtatnom egy lány után, akivel semmi közös nem volt bennünk, és stabil, jó párkapcsolatban élt egy nálam jóval gazdagabb és idősebb emberrel. 3 évig töretlenül üldöztem a szappanoperák minden klasszikus jelenetével, soha, de soha nem hagytam abba a próbálkozást, és csak visszautasítást kaptam.

Amikor végre sikerült, 1 hétig folyamatosan szexeltünk, aztán letiltottam, és soha többet nem tudott elérni sehol. A bosszúm teljes volt :D

2021. nov. 21. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
#6 látom te is a legolcsóbb anyagot szívod, kisfiam :D
2021. nov. 21. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
7: a kisfiam erős, majdnem 40 vagyok. És a sztori, akármilyen fura, de tényleg megtörtént :D
2021. nov. 21. 13:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 szerintem ne dicsekedj vele, hogy 40 évesen egy 15 éves hülyegyerek színvonalán vagy agyilag...
2021. nov. 21. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Igen voltak már rá példák :) egyik ismerősöm 5 év barátság után jött össze a "kiszemeltjével" mindketten barátként tekintettek a másikra és idővel alakult ki több. Elég ritka ugyan, de sikerül olykor. Sztem ha szereted ne add fel, de próbálkozz minél előbb.
2021. nov. 21. 18:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!