Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már, hogy esélytelennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy esélytelennek tűnt de mégis sikerült?

Figyelt kérdés

Voltatok már úgy, hogy a kiszemelt ember számotokra elérhetetlennek tűnt de valahogy mégis sikerült összejönni vele?

Tudnátok írni erre pozitív példákat?

Az a helyzet, hogy van egy nő ismerősöm, kb baráti, haveri a viszony kettőnk közt. De nézőpont kérdése, elég ritkán beszélünk pláne ritkán találkozunk. Egy régebbi ismertségről van szó.

Minden objektív szempont szerint egy szép nőről van szó, számomra pedig abszolút tökéletes.

Ennek ellenére én saját magamat külsőre messze nem tartom tökéletesnek.

Nem vagyok kifejezetten csúnya sem, de semmi extra. Átlagos magasságom van, hozzá egy normál súly. Jóképű nem vagyok, átlagos arcom van.

Számomra úgy tűnik, hogy semmi esélyem, mert egy ilyen nő szinte bárkit megkaphat, miért érné be velem?

Szóval jó lenne olvasni pár üdítő kivételt, hátha van akinek sikerült "vesztes" helyzetből összehozni egy jól működő kapcsolatot a kiszemeltjével.

23/F

2021. nov. 21. 00:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves, bátorító szavakat és a pozitív példákat is!

Egyértelmű, hogy próbálkoznom kell nála.

És ilyenkor van az a nagyon rossz őrlődés a "mi van ha nemet mond" és a "ha meg se próbálom akkor biztosan nem a vége".

De akármilyen kevés esélyem is van, meg kell próbálnom. Korábban voltak barátnőim, ott sem volt nagyon egyszerű dolgom, viszont sokkal kiegyenlítettebb volt a helyzet.

Ők sem voltak csúnya lányok, de ennyire szép senki nem volt. Én pedig maradtam ugyanolyan átlagos😅

2021. nov. 21. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem volt esetem amikor "bonyolult kapcsiban" voltam.. baromi bomba volt a csaj..de szegénnyel semmilyen komoly témáról nem tudtam beszélgetni.. nem is illett a személyiségünk sem..egy idő után a talik is abbamaradtak. és tényleg baromi szexi volt.. de az ember mindent megun így vagyunk programozva... mind1 miről van szó a szépséget a leghamarabb szerintem :) szép volt.. jó volt de semmi extra...és unalmas!! (műkörmökről beszélt kb..és ennyi xdd )

nem szabad túlbecsülni a szépséget

26/F

2021. nov. 21. 21:47
 13/13 A kérdező kommentje:

A szépségét csak azért emeltem ki ennyire, mert a külső az amiben a leginkább elmaradok tőle.

Láttam már erre is kivételes párokat, szóval nem teljesen esélytelen a dolog. De tény, hogy a legszebb nőket általában nem átlagos külsejű pasikkal látom.

2021. nov. 21. 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!