Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Lányosabb" fiúként bejöhetek csajoknak vagy esélytelen?
Egy csaj elejtett egy olyan mondatot ami kicsit más megvilágításba helyezett mindent, hogy neki bejönnek a szőrtelen pasik.
Én pedig évek óta ez ellen küzdök eredménytelenül.
A mellkasomon hasamon szinte nem is nő a szőr, a lábamon is elég ritka.
Ezen kivül még a szakállam is nagyon ritkán nő, pedig próbáltam növeszteni, hogy férfiasabb legyek azzal a céllal, hogy így jobban bejöjjek a csajoknak.
Te tisztában vagy azzal, hogy milyen egy lányos pasi?
Ő 16 évesen tényleg lányos volt:
De szerintem te nem így nézel ki.
Tudom, klisés, de ne azért akarj másabb lenni, hogy másoknak bejöjj, hanem elsőnek magadnak.
Például tegyük fel hogy megnöveszted a szakállad, és ez bejön egy csajszinak. És mi van ha te meg rühelled azt a szakállat.
Elsőnek magadnak kell megfelelni, mert mikor ott hagy esetleg mindenki (ami ne történjen meg) akkor csak magadra fogsz tudni számítani. És akkor ott fogsz állni egy olyan emberként, akit mások formálltak, és meg se vagy elégedve magaddal...?
Én elég férfias vagyok testileg, mégse jött össze semmi 28 évem alatt.
Mert ugyan lehet szexet akarnak a nők , de én mindig is többet akartam arra viszont nem vagyok jó nekik , mert nem vagyok érzékeny szociálisan.
Igen esélytelen vagy.
Csak a férfiak néznek el mindent a szexért a nők válogatósabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!