Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként hogyan melyik leírás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan melyik leírás illik leginkább a barátotokra?

Figyelt kérdés
Kellett rákattinatani.

2021. nov. 24. 12:41
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
38%

51

De én kiforrott vagyok..ezért is álok ki egy nő mellett, ha valami görény beleköt.

23F

2021. nov. 24. 17:26
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Klasszik pasim van, és 99% ÉN csinálom meg a lefolyót, mert apa egy ideig vitt magával szerelvényezni nyaranta (én akartam menni), és megtanultam ilyen alap-dolgokat :D
2021. nov. 24. 18:10
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálad teljes képzavar van. Elon Musk pl rengeteg kriptovalutát vesz , ő a low tier normie? :D Vagy én: nem szeretem az animét, nerd programozó vagyok, káromkodok a lámpánál, az ultrafeminizmus helyett szívesebben vagyok rasszista, nem nézek ki jól de rosszul sem. Kb az összes kategóriád vegyesen. Szerintem az emberek ezek keverékei valamilyen arányban, nem tisztán egyik vagy másik senki sem.
2021. nov. 25. 18:42
 54/60 A kérdező kommentje:
53: Elon Musk egy isten, az más kategória.
2021. nov. 25. 19:03
 55/60 A kérdező kommentje:
Ez általában is igaz, ha híresség vagy, rosszabb kinézettel is megúszod, tehát egy 7/10 Chadlite híres emberként 9/10 Chad lesz. Egy 5/10 -es incel pedig 6/10 normie (Jeff Bezos pl)
2021. nov. 25. 19:04
 56/60 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség így bekategorizálni az embereket..tudod, ahány ember, annyi féle szokás, szemlélet mód, értékrend, érdeklődési kör stb.

Röviden, minden ember más..ebből a kérdésből meg úgy jön le, mintha te előre beprogramozott robotokként tekintenél az emberekre.

2021. nov. 25. 19:07
 57/60 anonim ***** válasza:
amúgy elon muskot meg bezost is otthagyta a ronda feleségük, tehát ennyit ér a pénz
2021. nov. 25. 20:38
 58/60 A kérdező kommentje:
Elon Musknál egyébként egy oofy doofy -> Chad átmenet történt. Kutyaként a nyomi elont a felesége irányította, de aztán férfivá vállt, hajat transzplantált és bejelentette, hogy a Mars császára lesz. Ez már nem kellett az elnyomó nőnek így kidobta.
2021. nov. 26. 15:51
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor a nő azért hagyta el, mert Chad lett? Eddig nem attól olvadt a nők bugyija? Én teljesen elvesztem.

Vagy mostmár elfogadja az incel propaganda a női egyéni ízlés lehetőségét? Miszerint nem csak a Chad a nyerő és vannak nők akik direkt egyebet keresnek? Vagy mi a harci helyzet jelenleg?

2021. nov. 26. 16:00
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

"A Chad a tökéletes modell fiú, akire mindig is vágytál. Jellemzően viszont sok ismerőse van, akikre folyamatosan irogat. Figyelni kell rá, ha meg akarod tartani."

Nem, nem hiszem, hogy rájuk szoktak vágyni. Nekem is vannak sportos, jóképű egyetemista szaktársaim, mégsem rájuk hajtok. Nem amiatt, mert nincs esélyünk egymásnál, szimplán a 30-as korosztály jön be, főleg 5-15 pluszkilóval.

2021. dec. 8. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!