Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan melyik leírás illik leginkább a barátotokra?
51
De én kiforrott vagyok..ezért is álok ki egy nő mellett, ha valami görény beleköt.
23F
Szerintem hülyeség így bekategorizálni az embereket..tudod, ahány ember, annyi féle szokás, szemlélet mód, értékrend, érdeklődési kör stb.
Röviden, minden ember más..ebből a kérdésből meg úgy jön le, mintha te előre beprogramozott robotokként tekintenél az emberekre.
Most akkor a nő azért hagyta el, mert Chad lett? Eddig nem attól olvadt a nők bugyija? Én teljesen elvesztem.
Vagy mostmár elfogadja az incel propaganda a női egyéni ízlés lehetőségét? Miszerint nem csak a Chad a nyerő és vannak nők akik direkt egyebet keresnek? Vagy mi a harci helyzet jelenleg?
"A Chad a tökéletes modell fiú, akire mindig is vágytál. Jellemzően viszont sok ismerőse van, akikre folyamatosan irogat. Figyelni kell rá, ha meg akarod tartani."
Nem, nem hiszem, hogy rájuk szoktak vágyni. Nekem is vannak sportos, jóképű egyetemista szaktársaim, mégsem rájuk hajtok. Nem amiatt, mert nincs esélyünk egymásnál, szimplán a 30-as korosztály jön be, főleg 5-15 pluszkilóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!