Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként hogyan melyik leírás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan melyik leírás illik leginkább a barátotokra?

Figyelt kérdés
Kellett rákattinatani.

2021. nov. 24. 12:41
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam, amit a kerdező kommentben írt, és elmagyarázza, melyik mit jelent, de a barátom egyikbe se illik bele.

"A klasszikus oofy doofy egy átlagos kinézetű talpraesett férfi, aki megcsinálja otthon az eldugult lefolyót például." Ez azért nem illik rá, mert bár valóban talpraesett, de inkább kiemelhető a szellemi tehetsége, mint a kézügyessége, nem szerel ha nem muszáj, nem barkácsol. De pl. az exem fixen ide illett, most így belegondolva, és 3 évig voltam vele. Ő átlagos volt, ahogy írod, de a párom átlag feletti szerintem.

"Az oofy doofy soyboy egy animefan programozó nerd, aki mindig a nő kedvében jár, jól lehet vele beszélgetni, politikailag ultrafeminista lgbt barát vegán és viszi a nő után a ruháit amikor az vásárolni megy." Nem anime fan, nem politizál, nem ultrafeminista, nem homofób vagy ilyesmi, de nem is mondanám lgbtq+ barátnak. Nem téma nálunk.

"A High tier normie/Chadlite egy igazi alfahím, aki nem néz ki tökéletesen, vagy igen, de cserébe kopasz, így kénytelen testépítéssel, agresszivitással és drága kocsival kompenzálni. Amikor ül a kocsiban, jellemzően káromkodik a piros lámpánál." Ebből egész konkrétan semmi se igaz rá, ettől áll a legtávolabb.

"A Chad a tökéletes modell fiú, akire mindig is vágytál. Jellemzően viszont sok ismerőse van, akikre folyamatosan irogat. Figyelni kell rá, ha meg akarod tartani." Nem hűtlen, nem flörtöl, nem csajozik, nem nőcsábász. Nagyon, de nagyon romantikus típus, és megbízható, hűséges. Sose csalna meg senkit, herótja van a hűtlenektől, főleg, mert tiniként egy nagy szerelme megcsalta, és nagyon mély nyomot hagyott benne.

"A low tier normie/ascended incel pedig egy összeesküvésgyártó lúzer, aki valamiért megtetszett neked. Jellemzően nem oltják be magukat és kriptovalutákat vesznek." Vesz kryptot, részvényt, vannak befektetései, de be van oltva, és nem félt tőle, vagy ilyesmi.

2021. nov. 24. 14:44
 22/60 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem, de mondd meg te.

Magas, vékony alkatú, széles vállú, de nem igazán edzett, hébe-hóba edzeget csak (én nőként kb. 10x annyit). Arcra szerintem nagyon helyes.

Munkájában sikeres, nem kellett megaláznia senki, sem eszetlenül törteni, hogy előrébb jusson.

Nagyon durván intorvertált, alig van 1-2 barátja, nem igazán jár társaságba, csak tesóival, unokatesóival néha.

Tizenévesen egyetlen lányhoz sem volt köze.

Én vagyok az első barátnője, immáron több, mint 8 éve.

Ha egy nő flörtölni próbál vele, általában észre sem veszi, csak akkor fogta fel, amikor egyszer egy nő elhívta nyíltan szexelni egy karácsonyi bulin.

Teljes mértékben megbízható, nem is vágyik abban, hogy minél több nővel mániákusan szexeljen.

Az ágyban nagyon durván jó, teljesen egymáshoz vagyunk szokva, akár 15 perc alatt képes 2-3x elélveztetni és ez a 8 év alatt töretlenül így van.

Jól lehet vele beszélgetni, értelmes, jó a humora (bár néha kicsit elvetemült). Egyenrangú félnek tekinti a nőket, de nem mondanám, hogy ultrafeminista, nem is ez a fő témája.

Nem vegán, röhög a vegánokon, de lgbtq barát, semmi baja a melegekkel, azzal sem lenne, ha házasodnának, gyereket fogadnának örökbe.

Szinte egyáltalán nincs benne agresszió, nagyon durván és kitartóan ki kell borítani ahhoz, hogy akár a hangját megemelje.

Ha eljön velem ruhát/sminket vásárolni, 5 perc után duzzog, hogy "menjünk már" meg "unalmas" és nem akarja hozni a táskám/ruhákat. :D De éppen ezért nem is nagyon hívom, nem várom el. Jó erre édesanyám, vagy valamelyik barátnőm, de egyedül is szívesen megyek.

Természetes neki, hogy nem csak néha megcsinálja az eldugult lefolyót, hanem felesben csináljuk a házimunkát.

Szerintem beteges, ha ezért oofy doofy-nak nevezel valakit, mintha ettől kevésbé lenne férfias.

2021. nov. 24. 14:48
 23/60 A kérdező kommentje:

15: Mások is írják, hogy ma már nem megy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. nov. 24. 14:56
 24/60 A kérdező kommentje:
Hopsz, ez egy panaszkodó nő, aki Chadet próbálja kergetni.
2021. nov. 24. 14:57
 25/60 A kérdező kommentje:

22:

"Magas"

"Arcra szerintem nagyon helyes."

"sem eszetlenül törteni, hogy előrébb jusson."

"amikor egyszer egy nő elhívta nyíltan szexelni egy karácsonyi bulin." - Tehát jól néz ki és ingyen jön neki minden az életben.

"ágyban nagyon durván jó, teljesen egymáshoz vagyunk szokva" - azaz valód szexuális vágy a nő részéről.

"Szinte egyáltalán nincs benne agresszió," - Nincs mit kompenzálnia agresszíval, megkap mindent az élettől ingyen.

"nem akarja hozni a táskám/ruhákat" - Nem simpeli a nőket.

Egyértelműen Chad. Figyelj rá, ki tudja még hány nővel flörtöl amikor nem látod.

2021. nov. 24. 15:08
 26/60 anonim ***** válasza:
100%

És a gyakori kérdésekből indulsz ki? Nincsenek barátaid, haverjaid, esetleg ismerőseid (suli, munkahely) amiből normális következtetést tudnál levonni?

Annyira antiszociális vagy, hogy a neten kívüli világot nem is ismered? Mert akkor láthatnád, hogy időnként milyen lúzer kinézetű, csóró férfiaknak is vannak barátnői.

Én nem tapasztalom hogy nehéz lenne, a baráti körömben se és nem vagyunk chadek. Nincs lapátállunk és vadászszemünk, de mégis megy.

Van két olyan ismerősöm, akik szintén nem chadek, és nem gazdagok. Az egyiknek here rákja volt, a másik pedig 1 kézfejjel született.

Érdekes módon nekik is megy.

Ezek után már tényleg érdekel, hogy az itteni incelek vajon milyenek lehetnek, hogy nekik nem megy.. :D

23F

2021. nov. 24. 15:14
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

"ingyen jön neki minden az életben."

Fordítva. :D Kemény munkával és teljesítménnyel. Csak annyit írtam, hogy nem taposott másokon, anélkül is érvényesül. Mondjuk nem is vezető, de nem is akar az lenni.

"Figyelj rá, ki tudja még hány nővel flörtöl amikor nem látod."

Ez meg őt ismerve egy oltári vicc.

Szánalmas próbálkozás volt.

2021. nov. 24. 15:16
 28/60 A kérdező kommentje:
26: A suliból önmegtagadó incel ismerőseim vannak, a munkahely egy külön téma és nem akarom doxolni magam.
2021. nov. 24. 15:16
 29/60 anonim ***** válasza:

29

Ő legalább kell valakinek, előled még a kecske is elfutna ha meg akarnád dugni..:D Incike...

23f

2021. nov. 24. 15:34
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

Te lennél a normális férfi? :D

Akkor összefoglalom ismét (már megtettem párszor):

Te nem vagy normális férfi.

Ha a fajtád be mer nálam próbálkozni, csuklóból küldöm el. Ha nem takarodtok az első kedves visszautasításra, kaptok egy durvát. Ha arra sem, akkor ha rosszabb időszakom van, nyilvánosan alázlak meg úgy, hoghy elmegy a kedvetek a kezdeményezéstől, ha jobb időszakom van, akkor megmondom, hogy van eltűnsz most azonnal, vagy rendőrt hívok.

Ha tényleg szétmennénk a párommal, akkor sem kellene egyikőtök sem. Akkor is csak hozzá hasonló kvalitásokkal bírót vennék férfiszámba.

A hűség pedig alap.

2021. nov. 24. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!