Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként hogyan melyik leírás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan melyik leírás illik leginkább a barátotokra?

Figyelt kérdés
Kellett rákattinatani.

2021. nov. 24. 12:41
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj hogy szerintem te az a fajta ostoba nő vagy aki majd a nyilvánvaló előtt is becsukja a szemét. De persze ettől lehet hogy csúnyán ki leszel dobva mivel nem leszel örökké fiatal.

Csak akkor már nemhogy a jóképű, sikeres férfiaknak nem fogsz kelleni még szexre sem, hanem normális férfiaknak még úgy sem mert tudni fogják a fiatalon leélt, Chadkergető életmódod és taszítani fogja őket mint vámpír a fokhagymát. Szóval gratulálok tudd hogy elbaxtad már.

2021. nov. 24. 16:03
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a hozzád hasonlók szerint elbactam, nekem bók. Akkor csinálom jól az életem, ha az ilyen nyomorultak idegrohamot kapnak már neten át is. Főleg, hogy az ellentéte a valóság annak, amit mondasz. :D
2021. nov. 24. 16:11
 33/60 anonim ***** válasza:

32

Tehát nem tagadod, hogy előled még a kecskék is menekülnek..:D

Incike pincike..szánalmas kis incike..XD

23F

2021. nov. 24. 16:11
 34/60 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mi a franc az a Tradcuck Chad???
2021. nov. 24. 16:12
 35/60 anonim ***** válasza:

32

Az egyetlen dolog, ami véleményem szerint nehezebb lett manapság, mint anno, hogy az embereknek önismeretre és érzelmekre van szüksége belső iránytűként, mert a társadalom már nem mutat utat olyan határozottan. Ez nem a nőkkel való versenyről szól, hanem hogy lenyeljétek azt a békát, amit apáink nem tudtak: hogy a nő nem oldalborda, nem eltartandó, nem szobanövény, hanem partner, akire lehet támaszkodni, aki mellett el lehet néha gyengülni, akiben lehet bízni, hogy nem kell egyedül mindennel szembenézni.

Nem a világ miatt nehezebb ismerkedni, hanem azért, mert bizonyos képességek, amik társadalmi nyomás nélkül férfivá tesznek valakit, nem fejlődtek rendesen ki egyesekben...vagyis az incelekben, mert míg a hererákos és 1 kézzel született, nem gazdag ismerősöm is talál lányt, ne mondja senki hogy nem akkor az incelekben van a hiba.

Az incelek mellett elment az élet és ami a legrosszabb, hogy még mindig abban próbálnak teperni, amiben senki sem kérte őket. És mikor ràébrednek, hogy ez nem megy, ugyanazt csinálják, mint anno: tárgyiasítanak, mutogatnak a nőkre és másokra, hadba szállnak egymással.

2021. nov. 24. 16:31
 36/60 anonim ***** válasza:

36

Régebben ha jó családba születettél, gazdag férfiként válogathattál a nők között. Felemelkedési lehetőség nem volt, ahova születtél, az volt a sorsod. Ha csórónak születtél, akkor örülhettél, hogy a 120 kilós Mancikát hozzádadják, mert neki van valami kis hozománya.

Ma a férfiak és a nők is szabadon dönthetnek a sorsukról, fejlődésükről, felemelkedésükről, párválasztásukról. Szerintem mindenkinek jobb így.

Inkább tegyétek össze a kezetek, hogy most már a nő választ, és legtöbbször elég annyi, hogy bejössz neki!

Előtte az apja választott, és neki aztán ku.rva mindegy volt, hogy milyen a mosolya a pasinak, meg visz-e virágot. Ott kőkemény üzleti érdek döntött, hogy ki kerülhet be a családba, és ki nem.

Az akkori körülményekhez képest a lehető legjobbnak kellett lenned anyagilag, társadalmilag, jellemre.

Aki manapság képtelen párt találni, az régebben csak rosszabb helyzetben lett volna.

Tehát régebben csak a 120 kilós Mancikát kaptat volna..:D Az jobb lett volna?

23f

2021. nov. 24. 16:41
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, de semmit nem tudsz az életről és a párkapcsolatokról. Az enyémről pláne nem.

Az maga a vicc kategória, hogy még a ti szánalmas mércétek szerint is normális nőkbe álltok bele már rendszeresen.

Nos, az egész huszonéves koromat egyetlen egy srác (mára férfi) mellett éltem le, hűségesen hozzá. Nem sugadaddy, nem ültem bele semmi tutiba, hanem szerelmesek lettünk még kis bokorugró félig gyerekként, majd együtt váltunk felnőtté, együtt tettük működőképessé és az egész felnőtt életünket az anyagiakkal (ugyanis otthonról ilyen téren SEMMIT nem tudtak neki biztosítani a szülei) és a lelkiekkel együtt. Eközben végig szerettük egymást, először éretlen rajongással, aztán érett szerelemmel, majd mély szeretet és (még mindig) szerelem kombóval.

Szó sincs megcsalásról, vagy arról, hogy ne kapnánk érzelmeket, egy büdös szó nincs róla!!! Ő a NORMÁLIS PASI akivel elmentem randira.

Tudom, hogy nem fér a fejedbe, de van, akinek nem az az életcélja, hogy minél több emberrel lefeküdjön, és van aki társként tekint a nőre. Van olyan, aki nem egy koszoslelkű, frusztrált állat, hanem egyszerűen csak jól érzi magát a másikkal, és nem tenné kockára pont az általad említett állatias ösztönök miatt.

Most gyakorlatilag azért vagyok ribi, qrva, erkölcstelen a szemedben, mert mer tetszeni nekem a párom, nem alkudtam meg. Sajnálom, hogy ennyire beteg vagy, téged kellene pszichiátrián kezelni.

2021. nov. 24. 16:42
 38/60 anonim ***** válasza:

"Tehát régebben csak a 120 kilós Mancikát kaptat volna..:D Az jobb lett volna?"

Igen mivel most azt sem kapok. Egyébként meg jó az anyagi helyzetem szóval a régi rendszerben lehet kaphattam volna sokkal jobb nőt is. És a nők is végül belenyugodtak a helyzetbe, némelyik megszerette a férjét, boldog lett vagy legalább az anyaságban kiteljesedett.

" Sajnálom, hogy ennyire beteg vagy, téged kellene pszichiátrián kezelni.2

ha a való életben előadnád ezt a szirupos, hazug álomvilágodat és utána még képes lennél nyíltan belém állni hogy én vagyok a beteg, nem biztos, hogy épségben távoznál a helyszínről.

2021. nov. 24. 16:51
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

40

Veréssel fenyegetni egy nőt kemény, engem is fenyegetsz, incelke?

23F

2021. nov. 24. 16:54
 40/60 anonim ***** válasza:
0%
Dikk a sok paraszt azt sem tudja mi az az oofy doofy elmélet, de gázok vagytok, internet csak mobilon van?
2021. nov. 24. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!