Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként hogyan melyik leírás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogyan melyik leírás illik leginkább a barátotokra?

Figyelt kérdés
Kellett rákattinatani.

2021. nov. 24. 12:41
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
83%

7, legyen így. Ehhez képest előttem is voltak párjai, volt akit el is jegyzett, mialatt együtt voltunk is volt próbálkozó és mikor szétmentünk abban az egy évben is volt legalább 3 nő, ezt pl. nem is tőle tudom. És a haverja szerint aki részegen túlságosan bele ment a témába, kifejezetten jó nő volt az egyik.

Aztán újra összejöttünk, mert ezekben a lányokban nem találta meg azt, amit keresett, nem tudta igazán lezárni a kapcsolatunkat és úgy fest én sem.

De lényeg a lényeg, tudom, hogy sok nőnél kapós, ha másért nem, a keresete és a tény miatt, hogy magánvállalkozó, de valójában a viselkedése is sokaknak imponál.

De, az alapján amit az oofy doofy típusról írtál, mindig is ilyen férfit kerestem. Egészséges önbizalom, talpraesettség, életképesség és ügyesség, hűséggel kombinálva. Szerintem tökéletes.

2021. nov. 24. 13:05
 12/60 A kérdező kommentje:
10: Tradcuck Chad.
2021. nov. 24. 13:07
 13/60 A kérdező kommentje:
11: Régen még lehetett csajozni, ma már nem.
2021. nov. 24. 13:07
 14/60 anonim ***** válasza:
95%
Én vállalom, hogy a párom igazi alfa. Na nem az a giccs, amit ti alfának hisztek. Semmi agresszió, semmi hústoronyság, semmi baszógépség. Egy visszafogott, rendkívül intelligens és törődő ember, aki tűzbetenné a kezét értem és ha nem lennénk childfreek, csodálatos apa lenne, mert alkalmas minden szempontból arra, hogy az ember családban gondolkodjon vele. Hívd chadnek vagy aminek akarod, de amíg a te chad képedre akarsz hasonlítani, addig a szememben egy szaréletű nyomorult maradsz.
2021. nov. 24. 13:12
 15/60 anonim ***** válasza:
100%

13, Mennyire régen? A három csajszi olyan 1,5-2 éve volt. Az előzőek valóban korábban. Mi cirka 1 éve vagyunk újra együtt.

Egyébként a legtöbb ismerősömnek jelenleg is megy. Van olyan ismerős is, aki pár havonta cseréli az aktuális nőt. A neveket felesleges is megtanulni nála, a következő összejövetelen úgyis másik lesz.

Biztos egész más körökben mozgunk, de én nem látom azt a mély nyomort amiről itt írsz/írtok.

2021. nov. 24. 13:13
 16/60 A kérdező kommentje:
15: Ok, akkor Chad. Mondjuk azt nem értem, miért nem éli ki a férfiasságát, ha megteheti.
2021. nov. 24. 13:16
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
Ööö... Egyik sem.
2021. nov. 24. 13:17
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem ezeket a szavakat és megsem akarom ismerni.

Olyannal sem ismerkednék, aki tudja, hogy ezek mit jelentenek.

2021. nov. 24. 13:25
 19/60 anonim ***** válasza:
97%

16, mert nem mindenkinek az eszetlen baszás jelenti a "férfiasság kiélését". Ő a munkájában, a viselkedésében, a pozíciójában "éli ki magát". Nincs igénye arra, hogy 35 éves férfiként a nőket hajtsa. Ő apa akar lenni, férj, valaki akire mások támaszkodnak és ő maga is támaszt kereshet a társában. Családot, biztonságot, nyugalmat akar. Mint egyébként rengeteg másik férfi is.

Saját bevallása szerint is volt vad korszaka, amikor mindegy is volt, csak mozogjon. De, mire én megismertem 10 éve, már nyugodtabb volt és, mikor újra összejöttünk már biztosan tudta mit szeretne.

Ez ennyire egyszerű. Van, aki kinövi a viszketegséget. Olyat is ismerek, akinek ez valószínűleg soha nem sikerül majd.

2021. nov. 24. 13:27
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

14-eshez hasonlóan én vállalom, hogy a párom "alfa". Számomra az. Az incel-agynak valószínűleg nem lenne az, ha megismerné. De az én szememben az alfaság nem az autókban, a bicepszekben és a gyúrós-porok végeláthatatlan sorában kezdődik (volt egyébként kondizós párom is, de vele sem emiatt voltam).

A párom jóképű (ez persze nagyon szubjektív, számomra abszolút az), művelt, intelligens, tájékozott, hasonló a világnézetünk, nem agresszív, sőt inkább érzékeny/érzelmes, művészet iránt fogékony és ezek miatt jó társaság, nagyon jókat tudunk beszélgetni. Nekem ezt jelenti az "alfa".

2021. nov. 24. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!